Maria Bergheim

Lashes by Kasja

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:11
  • Kategori: Samarbeid

/ Sponset behandling 

Hei dere!

 

Når jeg var i Oslo dro jeg innom Katarzyna, på salongen hennes Lashes by Kasja og satte på vippe extensions - og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er kjempefornøyd med resultatet! Kasja er såå dyktig og gjorde en fantastisk jobb med vippene, så nå er de fine og samtidig ser de så naturlig ut  Salongen hennes, Lashes by Kasja ligger i tordenskioldsgate 7 og det er lett å finne frem, selv for den som ikke er då kjent i Oslo - selv gikk jeg strake veien ned til Nationaltheatret, og videre til venstre før jeg fant gaten til høyre forbi Ferner Jacobsen. 

 

Om du ønsker å sette på vippe extensions, eller negler bør du virkelig bestille deg en time hos vakre Katarzyna  - jeg kan garantere at du blir fornøyd med resultatet, og at du er i trygge hender! Dere kan kontakte henne enten på facebook siden hennes, HER eller på telefon : 93922418.   Hva synes dere om resultatet ? 

 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits