Maria Bergheim

Smaken av sommer

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:13
  • Kategori: Samarbeid

 ( Reklamebasert innlegg ) 

Hei og fin tirsdag, dere!  For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Nestea som inneholdt isteer i 5 forskjellige smaker og det er ingen tvil om at jeg har funnet min favoritt blant disse. Nestea Iced Tea Peach er uten tvil min favoritt og det har den vært så lenge jeg kan huske - smaken er ubeskrivelig god ♥ Jeg ble også positivt overrasket da jeg oppdaget at alle Nestea-smakene ble lansert med mindre sukker og 30% færre kalorier. For ikke å glemme at White Peach fortsatt er sukkerfri! 

 

Jeg tenkte også å nevne at Nestea arrangerer en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en drømmereise for 2 personer til en verdi av 30 000,-. For å være med kan dere gå inn HER - spinn flasken og delta! Ikke glem å legg ut et sommerbilde på Instagram med hashtag #nesteasommer - del så mange bilder du ønsker helt frem til 17. august. Lykke til! 

 

Hva er din favorittsmak ? 

 


Sunniva

20.06.2015 kl. 19:18
De er veldig gode! :)
De ser gode ut :-D Elsker iste.
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits