Maria Bergheim

Dyptrensende ansiktsbehandling

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:14
  • Kategori: Samarbeid

På tide fortelle dere om dyprensen som jeg fikk når jeg var i Oslo, dette er altså en ansiktsbehandling som passer til alle hudtyper - både menn og kvinner.

 

Behandlingen består av : 

 

Rens - Fjerner sminke og renser huden for avfallstoffer som svette, talg og forurensing
Hudanalyse - Kartlegger hvilken hudtype du har og hvilke behov huden har for behandlingen
Peeling med damp  - Fjerner døde hudceller, åpner porene, myker opp talg og øker blodsirkulasjonen i huden 
UtklemmingFjerner tilstopninger i huden, sorte prikker og overflødig talg
MaskeTilpasses hudens behov. Selv fikk jeg en maske som både beroliget huden under slipingen, samtidig som den ga mye fukt og litt næring
Produkter -Øyekrem, serum og dagkrem som er tilpasset din hud

 

Det viktigste for å oppnå frisk og vakker hud er å ha gode rutiner på sin daglige hudpleie, og hos en profesjonell hudterapeut får du veiledning om hvordan du best skal behandle huden din og hvilke produkter som passer deg best. Plages du med uren hud er det ekstra viktig å rense huden med et godt produkt både morgen og kveld, og ikke minst tilføre fukt! Et godt tips er å drikke mye vann for å fukte huden din fra innsiden. Dersom du bruker feil produkter kan det gjøre problemhud verre, så jeg anbefaler å investere i ordentlige produkter og ta deg tid til å bruke de slik de skal for å oppnå gode resultater.

 

Jeg fikk også utført diamantslip på huden, noe som er en manuell sliping av hudens overflate, dette er altså ekstra effektivt for blant annet akne, store porer, hudormer og ujevn hud. Om du ønsker en diamantslip så er dette en fin tilleggsbehandling, men den inngår ikke i en ordinær dyprens!

 

I min behandling brukte Elisabeth produktene Facial Cleanser og Face & Body Scrub fra md formulation. Eyes & Lips Treatment mask fra Matis, og Clearing complex Masque fra md formulation. Til slutt la hun Decléor harmonie calm gel cream for øynene, Priori skin renewal cream serum og Priori barrier repair complex fuktighetskrem.

 

 

Siden jeg aldri har hørt om denne ansiktsbehandlingen før var jeg litt skeptisk og nysjerrig på hvordan hun utførte den på huden, så under hele behandlingen fortalte Elisabeth hva hun skulle gjøre og hvordan ting fungerte - dette gjorde det mye mer behagelig for meg og jeg visste at jeg var i trygge hender! Etter behandlingen la hun en naturlig sminkelook som gjorde det mer komfortabelt for meg når jeg dro der i fra, jeg synes det er viktig å føle seg komfortabel etter en sånn type ansiktsbehandling fordi huden kan bli veldig følsom og rød. I ettertid har denne behandlingen også hjulpet meg med å dempe rødheter i ansiktet spesielt i kinnene, samt så har huden min blitt mye finere.

 

I tillegg til denne fantastiske dyptrensende ansiktsbehandlingen fikset skjønne Elisabeth brynene mine, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er strålende fornøyd med resultatet. Hun er veldig flink til å se hvilken form som passer til deg, og istedet for å ta alt for mye tar hun heller litt og litt for at du skal bli fornøyd og få den formen du ønsker. 

Skjønne Elisabeth og Emma 

 

Rabattkode til dere :

 

Dersom noen av dere ønsker denne type ansiktsbehandling eller styling av bryn kan dere bestille time hos Neroli - HER og fra 1.Juni - 31. August vil dere få et eksklusivt tilbud med 25% rabatt på dyprensen og hele 50% på styling av bryn! Koden som dere skriver inn under bestillingen er : MARIA SOMMERHUD. Jeg anbefaler alle til å ta denne behandlingen for å finne ut hvilken hudtype du har og hvilke produkter som passer deg best for å oppnå gode resultater. Om du ønsker mer informasjon om de ordinære prisene kan du gå inn HER. Salonger ligger i Fredensborgveien 24, i Oslo - mer informasjon om dette finner du blant annet på hjemme siden deres, eller på Facebook-siden deres - HER. Har noen av dere prøvd dyptrensende ansiktsbehandling før ? 

 

( Sponset behandling) 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits