Maria Bergheim

- Anbefaling av sminke -

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:15
  • Kategori: Samarbeid

 // Reklamebasert innlegg

 

Sist jeg var i Stockholm var jeg på besøk hos Birgitta som er utdannet makeupartist og som har sitt eget sminkemerke - .Färg, og ikke nok med det men hun har også flere skoler i Sverige for de som ønsker å utdanne seg til å bli en makeupartist. I ny og ne har jeg fått tilsendt produkter av merket .Färg som jeg har testet ut og anbefalt videre til dere, og når jeg var på besøk hos henne fikk jeg et aldri så lite kurs i det grunnleggende. Da ble jeg både sminket og vist hvordan ting skulle gjøres og med dette har jeg lært utrolig mye som jeg virkelig ikke hadde peiling på fra før av. Og som dere ser på bildene under fikk jeg med meg noen av produktene som hun brukte, og da tenkte jeg å skrive litt om disse og kanskje vise dere hvordan øyenskyggene ser ut på. Ser nå at jeg har glemt å ta med pudderet på bildene, men dette kan jeg vise dere i et innlegg senere. 

 

 

På bildet under kan dere se sminkekostene som ble med meg hjem, og jeg kan ikke si noe annet enn at de er fantastiske ♥ Øyenskyggekostene er av ekte ponny hår og er derfor veldig myke og lett å jobbe. Den største bruker jeg både når jeg legger en base farge og når jeg skal blende ut en mørkere farge. Direktelink til kosten finner dere HER♥ Så har jeg den kosten som har en litt mindre børste og den bruker jeg til å blende ut øyenskyggen i globalen, og siden kosten er såpass liten er det mye enklere å blende ut øyenskyggen. Direktelink finner dere HER. Til slutt så har vi denne 'penselen' som jeg bruker til å utfylle brynene mine med.

 

Alle skyggene fra .Färg er multifunksjonelle, noe som vil si at du kan bruke de som både øyenskygge, rouge, highlight og til bryn. Du trenger heller ikke så mye produkt på kosten din fordi det gir fra seg veldig mye farge. Øverst til venstre kan dere se øyenskyggen som jeg bruker som base farge, den heter Grädde og denne finner dere HER. Så har vi fargen Valnöt som jeg bruker til hverdag og denne legger jeg ytterst på øyelokket. 

 

Persika, som er den rosa skyggen bruker jeg som rouge, men denne kan og så brukes som øyenskygge. Den er litt mørkere enn på bildet, men når man påfører denne i ansiktet vil man få en veldig naturlig og fin farge! Skyggen finner dere HER. Den siste fargen som er helt svart bruker jeg til å utfylle brynene mine med, og siden man trenger veldig lite produkt på kosten er det lettere å jobbe med fargen. Den passer fint å bruke som øyenskygge dersom du skal på fest og skal ha smokey eyes. Fargen heter Kaffe og dere finner den HER.

 

Til slutt så tenkte jeg å vise dere en flytende mineral foundation som passer til alle hudtyper, den inneholder SPF 15 og er oljefri. Så denne er veldig god dersom noen har litt fet hud i T-sonen! Det som jeg merket spesielt godt med denne foundationen er at den ikke er så veldig flytende, men heller litt mer tykk om dere skjønner hva jeg mener. Den dekker utrolig godt og man trenger heller ikke mye produkt på kosten. Foundationen finner dere HER.

 

Er det noen av dere som har prøvd produkter fra .Färg ? 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits