Maria Bergheim

- Søndagstips : Smoothing Lusterizer -

 

 // Sponset produkt.

 

For en stund siden mottok jeg en pakke fra Hairtrade, og opp i den lå en fantastisk hårkrem fra TIGI S-factor - Smoothing Lusterizer. Helt siden jeg mottok hårkremen har jeg brukt den så og si hver gang jeg har vasket håret, og for å oppnå best resultat tar jeg den i etter at jeg har påført både shampoo og balsam i håret. Smoothing Lusterizer er en hårkrem som passer til alle typer hår, og den er med på å gjøre håret silkemykt og glansfult, samtidig som den pleier håret med gode ingredienser. Jeg er sikkert ikke den eneste som får ekstra tørt hår på denne årstiden, og da er denne hårkremen midt i blinken! 

 

- Hårkremen som gir deg et glansfult og silkemykt hår -  

I det siste så har jeg vært veldig sløv når det gjelder å kure håret mitt, blant annet fordi dagene er hektiske og tiden strekker ikke til. Da er denne hårkremen en enklere løsning, og man sparer naturligvis litt tid på å pleie håret. Og ikke nok med det, men man vil også sitte igjen med et fint resultat! Dere finner direktelink,HER. Har noen av dere prøvd denne hårkremen fra TIGI S-factor før ? 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits