Maria Bergheim

Favorites : Balmain Hair

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:20
  • Kategori: Samarbeid

// Sponset produkter

 

Heihei! Jeg har vært så heldig som har fått prøvd noen fantastiske produkter fra Balmain, og i de siste ukene har hvert enkelt av disse produktene blitt en favoritt på hver sin måte. Alle produktene inneholder gode ingredienser som f.eks. silkeprotein og arganolje. I tillegg så lukter de himmelsk! Alle produktene kan brukes i både vått og tørt hår, bortsett fra hårsprayen. 

 


 

Texturizing salt spray som dere ser på bildet til venstre, er en fantastisk saltvannsspray som gir håret mye volum og tekstur, samtidig som det blir røft! Perfekt til sommeren! 

 

Silk perfume er uten tvil min største favoritt! Den gir deg den perfekte finish, og håret lukter himmelsk hele dagen. I begynnelsen var jeg litt skeptisk til å ha parfyme i håret, men etter hvert har dette blitt noe som jeg bruker hver dag. Anbefales på det varmeste ♥ 

 

 

Jeg har aldri vært noe særlig flink til å bruke hårspray i håret mitt når jeg f.eks. krøller det, og grunnen til det er at sprayen ikke holder seg i håret. Sist jeg krøllet håret brukte jeg Session spray strong fra Balmain, og krøllene holdt gjennom hele dagen! Så med denne hårsprayen skal man ikke være redd for at frisyren ikke holder.  

 

Dry shampoo er perfekt på alle måter! Denne tørrshampooen inneholder unike silkeproteiner, og den gir et fantastisk volum til håret! Har du dårlig tid er nøkkelen til et velstelt hår - dry shampoo fra Balmain!

 

Dersom dere ønsker å lese mer om produktene kan dere klikke dere inn her, der står det også mye om de andre produktene i serien : @balmainhairnorge, Balmainhair.com,  facebook.com/balmainhairnorge.  Har noen av dere prøvd noen av disse produktene før ? 

 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits