Maria Bergheim

Scandic Solli

  • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:22
  • Kategori: Samarbeid

/ Sponset opphold 

 

Hei dere. Siden vi kom hjem sent søndagskveld ventet jeg med å pakke ut mac'en til i dag. Helgen har vært helt fantastisk - vi har spist mye god mat, shoppet litt og virkelig slappet av. I tillegg til alt dette hadde vi en utrolig flott junior suite hos Scandic Solli, og dette hotellet er midt i blinken for deg som ønsker å bo sentralt når du er i Oslo - det ligger bare noen få minutter unna Aker Brygge og ellers er det ganske sentralt i forhold til både Karl Johans gate og Bogstadveien!

 

Scandic Solli er et moderne hotell som byr på flotte hotellrom, god service og ikke minst en fantastisk frokost. Dersom du ønsker å spise en god middag, eller en bedre lunsj kan man også benytte seg av hotellets restaurant, V Solli Bar & Spiseri. I helgen har de underholdning i restauranten hvor de spiller mye bra musikk, og man vil også få snillere priser - After Work anbefales på det varmeste! 

 Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet. Kontakt meg på mariabergheim@hotmail.com


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits