Maria Bergheim

L'USINE

Annonsebasert innlegg

I det siste har jeg fått testet ut noen fantastiske produkter fra L'Usine, og i denne serien får du kjøpt alt fra shampoo og balsam, til body lotion og håndsåpe. Du kan med andre ord pynte hjemmet med noen stilrene håndsåper og badeprodukter til en rimelig pris. L'Usine får man blant annet kjøpt hos ulike dagligvarebutikker, og prisen ligger på rundt 49,-. 

L'Usine Handsoap Antibacterial er min favoritt! Denne håndsåpen med antibac passer perfekt til å ha på kjøkkenet, den har en nydelig duft av sitrongress og er beriket med mynteekstrakter. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene effektivt uten å tørke dem ut! 

L'Usine Handsoap har jeg stående på badet. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene, og som virker fuktighetsgivende på huden. Den inneholder vitamin E, og har en duft av verbena. 

L'Usine Shampoo er en mild, men effektiv shampoo som gir godt med næring til håret samtidig som den fjerner alle spor av styling produkter. Den inneholder vitamin E og mandeloljeekstrakt. 

L'Usine Conditioner har de samme ingrediensene som shampooen. Dette er en nærende balsam som tilfører fuktighet til håret, og den passer fint til alle hårtyper. Den fungerer veldig godt for tørt hår, og er god å bruke i slitte tupper. 

L'Usine Body lotion er en fuktighetsgivende lotion med nærende Sheasmør som gjør at den fukter dypt og lenge. Den er ikke særlig tykk, så en liten mengde om gangen skal holde lenge. Noe av det beste med denne body lotionen er at huden ikke blir klissete slik som den blir med en rekke andre body lotioner jeg har brukt tidligere - denne trekker seg inn i huden med engang! 

- Har noen av dere prøvd produkter fra L'Usine før ? 

 

Marta Alise

30.06.2015 kl. 12:39
Nei men det så litt interessant ut!

sentrumjenta

30.06.2015 kl. 16:16
kjempe fin blogg du har! Så veldig interessant ut :) ha en fin dag videre:)

Julie Amundsen

01.07.2015 kl. 00:01
Kul blogg! Bra innlegg :)

RebeccaHasselgard

01.07.2015 kl. 17:28
Må jeg sjekke ut litt nærmere :)
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits