Maria Bergheim

Månedens favoritter

Reklamebasert innlegg

Nå som september er rett rundt hjørnet er det på tide å vise dere mine favoritter fra august. Denne gangen er det en god blanding av alt, og ikke bare skjønnhetsprodukter. 

 

Stripete t-skjorte er og kommer alltid til å være min favoritt! Jeg elsker alt som er stripete, og nesten halvparten av klærne mine i walk-in garderoben består av striper. Love it! 

Invisibobble - disse hårstrikkene har jeg blitt helt avhengig av. De sliter ikke på håret i det hele tatt, i tillegg til det så etterlater de heller ikke merke i håret etter du har brukt dem. Mer om invisibobble kan du lese om - HER. Anbefales på det varmeste til dere som bruker hårstrikk ofte!

En annen favoritt denne måneden er Complexion rescue fra bareMinerals. Det er en fuktighetskrem med foundationeffekt - altså en kombinasjon av en BB, CC og en farget dagkrem. Den gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker naturlig - i tillegg til det så har den SPF 30! For best resultat vil jeg anbefale å bruke sminkekosten som hører til - Smoothing face brush. Complexion resue finner dere - HER, og sminkekosten finner dere - HER.

Daniel Wellington klokken min har jeg hatt i mange år, og den er fortsatt en av mine favoritter. Den passer til alt, og kan gjøre så mye mer med ett helt basic antrekk! Direktelink til klokken finner dere - HER.

AquaDerma ansiktsservietter har jeg begynte å bruke den siste tiden. Før jeg byttet over til dette merket brukte jeg ansiktsserviettene fra simple og nivea, men etter at jeg leste en artikkel om sminkeservietter på VG var ikke valget om å bytte merke vanskelig. Jeg er kjempefornøyd med ansiktsserviettene fra AquaDerma, og merker at huden ikke blir like rød og tørr etter at jeg har fjernet sminken. Disse får du kjøpt hos blant annet Cubus. 
 Pedag Magic white - dette er en helt fantastisk skokrem som passer perfekt til hvite sneakers. Magic white er et must for meg ettersom jeg nesten bare har hvite sko, og det er ikke alltid like lett å holde de like hvite og fine! Da er det veldig greit å gå over med denne kremen for å gjennopprette de hvite skoene. Pedag magic white kjøpte jeg hos Urban.

Hva er dine favoritter fra august ? 

Elise Kristin Sæhle

30.08.2015 kl. 19:48
Likte anbefalingene! Du har en veldig fin blogg :))

Emilie Andrea

30.08.2015 kl. 20:06
Kjempe fine produkter!

idacosta

30.08.2015 kl. 20:09
Så fine bilder og anbefalinger :)

kristin

30.08.2015 kl. 20:29
åh, så mye fint !

kristinee

30.08.2015 kl. 20:40
nydelige favoritter, og gode anbefalinger<3 ønsker deg en super kveld videre!

Nikita <3

31.08.2015 kl. 14:03
Herlig :D

Angela

31.08.2015 kl. 20:24
Så herlig innlegg! Supre anbefalinger. Jeg elsker også stripete topper. #favoritt
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits