Maria Bergheim

Adams matkasse

  • Skrevet 17.09.2015 klokka 14:21
  • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

God torsdag! Til en liten forandring denne uken så hadde jeg på alarmen klokken 08:15 i dag, og klarte å komme meg opp av sengen etter å ha slumret alarmen tre ganger. Nå som det er tilbake til hverdagen er det best å komme inn i vanlige rutiner igjen! 

Som oftes bruker vi å skrive handleliste for den kommende uken, og dette gjør vi hver søndag. Det mest utfordrende med denne planleggingen er å vite hva man skal ha til middag fem dager frem i tid. I tillegg til det så blir middagsideene tørrere og tørrere - og her er det kanskje flere som kjenner seg igjen ? Vel, denne uken har vi prøvd noe nytt! På mandag fikk vi en levering fra Adams Matkasse, og det har vært helt fantastisk! Menyen for uken er allerede lagt for oss, det eneste vi trengte å kjøpe inn på butikken var noen småting - ellers er alt inkludert av råvarer. Med Adams Matkasse unngår du også småturer på butikken, og impulskjøp når alle middagene er nøye planlagt :-) 
 DISSE MATKASSENE KAN DU VELGE MELLOM 

- Orginalkassen : Den passer perfekt til deg som ønsker å lage inspirerende og utfordrende middager med spennende smaker. 

- Barnekassen : denne består av enkle retter som er lett å like. Den passer både til store og små! 

- Ekspresskassen : Perfekt for de som har det travelt i hverdagen, her får du raske, gode og enkle middagsretter i en hektisk hverdag.

- Fri for-kassen : Dette er Norges eneste allergivennlige matkasse, og er helt fri for egg, melk og gluten - samtidig som den er like næringsrik. Fantastisk! 

- Sunn & Lett kassen : Denne matkassen er laget i samarbeid med vektklubb.no og er tilpasset til deg som ønsker å spise sunnere eller gå ned i vekt. Den inneholder mye mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt!

 

SLIK FUNGERER DET 

Du velger selv den matkassen som passer deg og din familie best, deretter velger du antall personer og hvor mange middager du ønsker. Her kan du velge mellom 3 til 5 middager. Matkassen du har bestilt blir levert med oppskriftshefte hjem på døren din. Dersom du ikke skulle være hjemme når matkassen blir utlevert vil du få en SMS om at den har blitt levert.  

Det fine med Adams Matkasse er at du selv styrer leveransene dine. Du kan ha levering hver uke, annenhver uke eller en gang i måneden - dette bestemmer du helt selv, og det er heller ingen bindingstid på noen av matkassene. 

Vi gikk for orginalkassen og er veldig fornøyd med det! Det er mye variert, og mye spennende smaker - anbefales på det varmeste! Dersom du vil teste ut Adams Matkasse til deg og din familie, kan du klikke deg inn HER for å bestille. Dere som bestiller via dette blogginnlegget og bruker rabattkoden : BLOGG_MARIA vil du få 20% rabatt på første levering og en gratis fruktkasse kommer som et tilleggsprodukt. 

Missmommy.blogg.no

17.09.2015 kl. 14:29
Flott innlegg;)

noramariiie

17.09.2015 kl. 16:44
Vi har også Adams matkasse!

Har fått én kasse, og er ganske fornøyd:))

Amanda Sørum

17.09.2015 kl. 23:27
Må teste ut det en dag :)

siribokoholiker

19.09.2015 kl. 23:54
Så morsomt og spennende :) ! Selv er jeg glad i å planlegge middag og eksperimentere selv, så hadde vel helt ærlig funnet det litt kjedelig at noen andre skulle gjort den jobben. haha! Jeg er sær :D

Men for å få ideer og inspirasjon er det slettes ikke dumt!

- Siri

Emilie Oshaug

20.09.2015 kl. 16:12
Genialt! Maaange jeg kjenner benytter seg av tilbudet!

Maria Celin

20.09.2015 kl. 16:42
Waow, du er såå fin!

Det så interessant ut, må testes!
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits