Maria Bergheim

MY EVERYDAY FAVORITES

  • Skrevet 17.11.2015 klokka 14:38
  • Kategori: Everyday

Reklamebasert innlegg


SHARING SOME OF MY FAVORITE PRODUCTS

God tirsdag. Jeg har samlet sammen noen av mine hverdagsfavoritter som jeg tenkte å dele med dere, og mange av de kommer godt med i en hektisk hverdag. Nå som det begynner å bli kaldere ute er det viktig å ta vare på huden, og er det noe jeg selv må bli flinkere til så er det nettopp dette! Heldigvis har jeg funnet en god håndkrem som passer huden min perfekt, og den bruker jeg året rundt! Håndkremen fra Molton Brown gir rikelig med fuktighet og gir myke hender, i tillegg til det så lukter den helt fantastisk! 

Hårstrikk har jeg alltid liggende i vesken, og etter at jeg fikk prøve ut invisibobble har jeg ikke brukt noe annet siden! Disse hårstrikkene er helt fantastiske og er minst like gode som vanlige hårstrikk, men den største forskjellen som jeg har lagt merke til er at invisibobble ikke etterlater seg merker i håret! 

Til leppene varierer jeg mellom å bruke en lipgloss fra Clarins, og en leppestift fra MAC. Et lite tips dersom du ønsker at leppestiften skal sitte bedre og holde seg lengre, anbefaler jeg 'MAC Prep+Prime lip' som er en leppestift base, og den er såå god!

Pudderet fra Sensai er et must i hverdagen! Jeg påfører pudderet spesielt i T-sonen for å matte ned huden, og det holder seg fint i mange timer. Anbefales på det varmeste!

Da jeg var i Barcelona tidligere i vår kjøpte jeg med meg en liten parfymebeholder fra Sephora, og den har vært gull verdt siden dag en! Perfekt å ha dersom du reiser en del, eller bare ønsker å ha den med i vesken. 

lisarorvik

17.11.2015 kl. 14:45
Så mange fine og gode produkter :)

Bergensergenser

17.11.2015 kl. 15:09
Å, de strikkene har jeg hørt er gode! og en god håndkrem og leppomade slår aldri feil :D

Anita Fossberg

17.11.2015 kl. 15:18
Så mye fint! Jeg er helt avhengig av lipglossen fra Clarins, den er så god :)

Kathrine Louise

17.11.2015 kl. 21:03
Så mye fint! Tusen takk for gode tips :)

Hannehm

17.11.2015 kl. 21:56
likerr <3

Marie Gjernes

18.11.2015 kl. 13:53
Mange bra produkter! :) Har akkurat de samme selv faktisk, utenom parfymebeholderen. Men vurderer sterkt å skaffe meg en slik ettersom jeg er så og si avhengig av parfyme :)
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits