Maria Bergheim

EN HUDPLEIESERIE SOM MATTER OG BALANSERER HUDEN

  • Skrevet 12.03.2016 klokka 11:35
  • Kategori: Samarbeid

Sponset produkter


 

 

PERFECT COMBINATION 

De siste ukene har jeg vært så heldig å få testet ut produktene fra Perfect Combination som er en hudpleieserie fra Babor. Dette er produkter for de som har fet og blandingshud, produktene er med på å matte ned blankhet og balansere huden. Porene blir mindre, man får godt med fuktighet til de tørre områdene i ansiktet og det justerer talgproduksjonen. 

 

· PORE REFINER ·
Dette er en ansiktslotion som matter ned blankhet i ansiktet, samtidig som den minsker porene. Kremen påfører jeg i T-sonen hver kveld etter at jeg har renset ansiktet.

 

· DAILY MATTIFYING CREAM ·
En eksklusiv dagkrem som jeg påfører hver morgen, denne kremen er så god på å matte ned huden samtidig som den gir fuktighet til tørre områder i ansiktet. For best resultat lar jeg kremen trekke godt inn i huden, før jeg legger på sminke.

 

· INTENSE BALANCING CREAM ·
Dette er en 24-timers nærende krem, og denne bruker jeg som nattkrem. Jeg påfører kremen hver kveld i hele ansiktet bortsett fra i T-sonen, der bruker jeg Pore Refiner. Kremen gir utrolig god næring til huden, og man våkner opp med en mer balansert og jevnere hud. Dette er den beste nattkremen jeg har prøvd! 


· · · · ·

Jeg har aldri vært så fornøyd med en hudpleieserie før, og etter å ha byttet til disse produktene har huden min blitt betraktelig mye bedre! Disse produktene fra Perfect Combination serien anbefales på det sterkeste dersom man ønsker å dempe blankhet i huden, og ønsker å få en jevnere hud. Babor har et stort utvalg av hudpleieprodukter, så jeg kan nesten garantere deg at du finner en serie som passer akkurat din hudtype - det har hvertfall jeg gjort, og er så utrolig fornøyd! 
 

Elise

12.03.2016 kl. 13:07
Hvor får du kjøpt disse produktene? :)

Hannehm

12.03.2016 kl. 14:43
åå, herlig <3

Henriette Celin

12.03.2016 kl. 15:22
Så heldig du er! Og så gode produktene virker :-D

I tillegg et veldig fint design på dem.

Tror jeg må inn å sjekke litt på BABOR sine sider ;-)

http://hevhodet.blogg.no/

15.03.2016 kl. 19:51
Så utrolig fin blogg du har :)

eveliin

23.04.2016 kl. 20:23
ååh har lyst og teste ut de produktene :D , kan de før tørr hud også bruke disse?

Maria Bergheim

23.04.2016 kl. 20:54
eveliin: Jaa, det skal ikke være et problem vil jeg tro! :-D
Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits