Maria Bergheim

MY LATEST BUYS

 • Skrevet 22.05.2016 klokka 18:08
 • Kategori: Everyday
 

DAILY JOURNAL 


Når vi var i København kom jeg over denne fine hverdagsplanleggeren hos Urban outfitters, og jeg var ikke i tvil om at jeg måtte kjøpe den med meg hjem! Jeg har allerede tatt den i bruk, og er så fornøyd! Er den ikke fin ? ♥ I tillegg til den, så kjøpte jeg blant annet et par Céline solbriller, en ny mac leppestift og et par jeans fra Levi's som jeg tenkte å vise dere. 

 

THE HOTEL BREAKFAST

 • Skrevet 30.04.2016 klokka 11:23
 • Kategori: Everyday

I samarbeid med Brøchner Hotels  

HELLO, WEEKEND 

God morgen! Noe av det beste med å bo på hotell er uten tvil den gode frokosten, og jeg tror dette må være en av de beste frokostene jeg har spist! Vi fikk servert alt fra kokte egg, brødmat med godt pålegg og yoghurt med mandler, havregryn og rosiner. Og så klart nypresset appelsinjuice og kaffe! For en fantastisk start på dagen ♥ 

 

WE'RE IN COPENHAGEN

 • Skrevet 29.04.2016 klokka 09:15
 • Kategori: Everyday

I samarbeid med Brøchner Hotels

 

HOTEL ASTORIA
 

Nå er vi endelig i København, og denne langhelgen har jeg virkelig sett frem til! En ny by skal oppleves, og vi gleder oss masse til å se hva den har å by på! Så snart vi ankom København i går, tok vi toget inn til byen for å finne hotellet som vi skal bo på de neste dagene. Det tok oss toppen 5 minutter å gå fra sentralbanestasjonen, og bort til Hotel Astoria som vi da skal bo på de neste dagene. Hotellet ligger så godt plassert i byen at det bare tar noen få minutter å gå til blant annet Tivoliet, og Strøget - som er den kjente shopping-gaten. Noe som passer perfekt! 

 


 

Under vårt opphold hos Hotel Astoria, bor vi på en Junior-suite som er helt fantastisk! I tillegg til det så er det også en egen terrasse med utsikt over byen, og ut i gatene - og det er jo bare så koselig! Dersom noen av dere ønsker å vite mer om Hotel Astoria, finner dere mer informasjon HER.
 

RAINYDAYS

 • Skrevet 28.04.2016 klokka 13:57
 • Kategori: Everyday

Reklamebasert innlegg 

RAIN BOOTS

Man kan aldri være sikker på været man våkner opp til, spesielt ikke her på Sunnmøre. Da passer det ekstra bra med et par nye støvler i garderoben, som både er fine og gode å gå i! Det er ingen tvil om at disse støvlene fra Rainydays Oslo kommer til å bli brukt mye fremover, de er tross alt perfekte til hverdags. Dersom du selv ønsker deg et par av disse støvlene, kan du kontakte Style agency for å finne ut hvor de selges i nærheten av deg! 

DICES CALENDAR

 • Skrevet 19.04.2016 klokka 23:30
 • Kategori: Everyday 

THE PERFECT CALENDAR 

Rett etter jobb i går dro jeg innom interiørbutikken Herlighet for å se om de hadde fått inn noen fine nyheter, og da jeg var på vei ut kom jeg tilfeldigvis over denne kalenderen som dere ser på bildene over. Jeg kunne så klart ikke forlate butikken uten å kjøpe den med meg hjem - og den passer perfekt inn i leiligheten! Med denne fine kalenderen blir det ekstra stas å sette seg ned på søndager for å planlegge de kommende ukene. 

 

EASY LIKE SUNDAY MORNING

 • Skrevet 17.04.2016 klokka 11:25
 • Kategori: Everyday
 · · · · · · 

 

Etter en lang uke var det deilig å kunne våkne av seg selv, og ikke av alarmen som ringer når klokken slår 07:30 nesten hver morgen. Så i dag fristet det litt ekstra å bli liggende i sengen i et par timer, med en kopp kakao og bare lese i gamle magasiner for å finne inspirasjon. Det er viktig å nyte fridagene! Håper dere har hatt en like fin morgen 

 

POPCORN MAKER

 • Skrevet 29.03.2016 klokka 11:38
 • Kategori: Everyday

Sponset produkt


LET'S POP IT! 


 · · · · · · · 

For en ukes tid siden mottok jeg en pakke fra Kitchentime som inneholdt den kjente popcornmaskinen fra OBH Nordica, og den måtte vi så klart teste ut nå i helgen. Jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å ta i bruk popcornmaskinen, og ikke minst over resultatet. Etter bare noen minutter hadde jeg en hel skål med ferdigpoppet popcorn klar til servering - og det smakte så godt! Popcornmaskinen er perfekt å ha dersom man skal ha venner på besøk en kveld, eller om man bare ønsker å kose seg litt ekstra med film og popcorn. Popcornmaskinen får du kjøpt HER.
 

NIKE AIR HUARACHE ULTRA TRAINERS

 • Skrevet 24.02.2016 klokka 16:03
 • Kategori: Everyday


 

Er det noe jeg aldri får nok av så må det være sneakers, og endelig så har jeg funnet det perfekte svarte par. Disse sklir rett inn sammen med de andre sneakersene mine, og har allerede blitt en favoritt i garderoben. Nå kan jeg nesten ikke vente til all snø og slaps forsvinner, slik at jeg kan ta de i bruk! 
 

TODAY'S LUNCH

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 12:17
 • Kategori: Everyday
WAFFLES WITH BERRIES 


I dag fristet det med noe ekstra godt til lunsj, så da var det bare å finne frem vaffeljernet, lage en vaffelrøre og til slutt toppe det med friske bær og litt rømme. Helst foretrekker jeg brunost eller sylte på vafler, men bær og rømme var overraskende godt, og friskt - ikke minst! I tillegg til det så er det superenkelt å lage!

 

PREPARING FOR CHRISTMAS

 • Skrevet 06.12.2015 klokka 21:12
 • Kategori: EverydayMAKING A LIST
CHECKING IT TWISE 

 Denne søndagen har ikke vært så produktiv som jeg skulle ønske, men etter en hektisk uke er det godt å koble helt ut! Tiden flyr avgårde, og nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul. I dag har vi endelig kommet i gang med å planlegge årets julegaver, og med en liste som denne over er det mye lettere å holde kontroll på julegavehandelen - anbefales på det varmeste! Dere finner den HER

 

GOOD MORNING FROM STOCKHOLM

 • Skrevet 28.11.2015 klokka 10:15
 • Kategori: EverydayDenne helgen har vi tatt turen til Stockholm, og vi storkoser oss allerede! Stockholm er en av mine favorittbyer, så dere kan tro om helgen skal nytes til det fulle. Mesteparten av gårsdagen tilbragte vi på spa, før vi senere på kvelden dro ut for å spise middag. Et eget innlegg om spaet vi var på kommer senere, så det er bare å holde seg oppdatert! 

Nå skal vi ut å knipse litt bilder før vi drar inn til sentrum. I dag er det shopping som står for tur, og etter gårsdagens vindushopping kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg! Ha en fin lørdag, dere ♥


HOT CHOCOLATE

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 16:25
 • Kategori: Everyday
HOT CHOCOLATE WITH MARSHMALLOWS
 

Ute regner det som bare det, og da er det ekstra koselig å sitte foran peisen med en kopp varm kakao i hånden. I dag er jeg hjemme hos familien for å planlegge årets julegavehandel, noe som er veldig koselig - men også lettere sagt enn gjort! Heldigvis har vi god tid ennå.

FLIP CLOCK SCREENSAVER

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 20:13
 • Kategori: Everyday

 

THE PERFECT SCREENSAVER 

Med en så fin skjermsparer kan macen gjerne stå til pynt på kjøkkenet døgnet rundt! Jeg er så fornøyd med flip clock som skjermsparer, og det fine med denne er at man ikke blir lei av den. Du kan selv laste den ned HER. I dag har jeg brukt noen timer på å planlegge den kommende uken, så nå er almanakken fylt med jobbvakter og gjøremål. 

MY EVERYDAY FAVORITES

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 14:38
 • Kategori: Everyday

Reklamebasert innlegg


SHARING SOME OF MY FAVORITE PRODUCTS

God tirsdag. Jeg har samlet sammen noen av mine hverdagsfavoritter som jeg tenkte å dele med dere, og mange av de kommer godt med i en hektisk hverdag. Nå som det begynner å bli kaldere ute er det viktig å ta vare på huden, og er det noe jeg selv må bli flinkere til så er det nettopp dette! Heldigvis har jeg funnet en god håndkrem som passer huden min perfekt, og den bruker jeg året rundt! Håndkremen fra Molton Brown gir rikelig med fuktighet og gir myke hender, i tillegg til det så lukter den helt fantastisk! 

Hårstrikk har jeg alltid liggende i vesken, og etter at jeg fikk prøve ut invisibobble har jeg ikke brukt noe annet siden! Disse hårstrikkene er helt fantastiske og er minst like gode som vanlige hårstrikk, men den største forskjellen som jeg har lagt merke til er at invisibobble ikke etterlater seg merker i håret! 

Til leppene varierer jeg mellom å bruke en lipgloss fra Clarins, og en leppestift fra MAC. Et lite tips dersom du ønsker at leppestiften skal sitte bedre og holde seg lengre, anbefaler jeg 'MAC Prep+Prime lip' som er en leppestift base, og den er såå god!

Pudderet fra Sensai er et must i hverdagen! Jeg påfører pudderet spesielt i T-sonen for å matte ned huden, og det holder seg fint i mange timer. Anbefales på det varmeste!

Da jeg var i Barcelona tidligere i vår kjøpte jeg med meg en liten parfymebeholder fra Sephora, og den har vært gull verdt siden dag en! Perfekt å ha dersom du reiser en del, eller bare ønsker å ha den med i vesken. 

BLANKET BASKET

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 13:50
 • Kategori: EverydayTHE PERFECT BLANKET BASKET 

Rett etter jobb i går dro jeg innom Kid for å kjøpe med meg denne fine flettekurven hjem. Den sklir rett inn i leiligheten og er passe stor til å ha både puter og pledd i! Jeg elsker å pakke meg inn i store deilige pledd om kvelden, så denne kurven er perfekt å ha stående ved siden av sofaen.

WEARING MY NEW SLIPPERS

 • Skrevet 05.11.2015 klokka 13:39
 • Kategori: Everyday


- UGG AUSTRALIA - 

Mitt nyeste innkjøp er disse deilige tøflene fra UGG, og etter å ønsket meg de i over ett år har jeg endelig gått til innkjøp av de. Perfekte til vinteren, og absolutt et must i garderoben! I dag har jeg slappet av hjemme, spist deilig forkost og har sett en haug med episoder av Pretty little liars. Formen har ikke vært helt på topp de siste dagene, men jeg krysser fingrene for at det blir bedre til helgen.

NEW PILLOWS

 • Skrevet 19.10.2015 klokka 22:35
 • Kategori: Everyday


For noen dager siden kom jeg over noen superfine pynteputer, og de måtte jeg så klart kjøpe med meg hjem! De sklir rett inn sammen med de andre putene vi har, og passer så godt i den nye stolen vår - er de ikke fine vel ? Dette har så klart blitt min favorittplass når vi skal se serie om kveldene!    

HOT CHOCOLATE

 • Skrevet 02.10.2015 klokka 14:42
 • Kategori: Everyday

 

FINALLY FRIDAY 

Etter en hektisk uke er det godt å tenke på at jeg har frihelg, og den skal nytes til det fulle! Ettersom været ikke er noe å skryte av i dag har jeg kost meg inne med ferske rundstykker til frokost, en kopp med varm kakao og magasiner. En perfekt formiddag med andre ord! 

Morgenstund har gull i munn

 • Skrevet 30.09.2015 klokka 10:15
 • Kategori: Everyday

Jeg elsker å våkne av solen som skinner inn gjennom persiennene på soverommet, det gjør det mye enklere å stå opp! I dag har jeg senvakt og det beste er å stå opp tidlig, spise deilig frokost og nyte timene før man skal avgårde på jobb. Som dere ser så har jeg skåret opp litt ananas og noen appelsinbåter til lunsj, funnet frem Costume magasinet som jeg enda ikke har fått tid til å lese ferdig, og er klar til å fylle de neste timene med inspirasjon! 

NIKE HUARACHE

 • Skrevet 23.09.2015 klokka 22:24
 • Kategori: Everyday

 Ett av mine beste kjøp denne høsten må være disse skoene fra Nike, som er perfekte i mine øyne! Jeg elsker hvite sneakers, og tror faktisk dette er mitt femte par som står linet opp i walk-in garderoben. Ikke nok med at de passer til alt, men de er også som en drøm å gå i!  

 


THE PERFECT SNEAKERS 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits