Maria Bergheim

POPCORN MAKER

  • Skrevet 29.03.2016 klokka 11:38
  • Kategori: Everyday

Sponset produkt


LET'S POP IT! 


 · · · · · · · 

For en ukes tid siden mottok jeg en pakke fra Kitchentime som inneholdt den kjente popcornmaskinen fra OBH Nordica, og den måtte vi så klart teste ut nå i helgen. Jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å ta i bruk popcornmaskinen, og ikke minst over resultatet. Etter bare noen minutter hadde jeg en hel skål med ferdigpoppet popcorn klar til servering - og det smakte så godt! Popcornmaskinen er perfekt å ha dersom man skal ha venner på besøk en kveld, eller om man bare ønsker å kose seg litt ekstra med film og popcorn. Popcornmaskinen får du kjøpt HER.
 

ALL BLACK EVERYTHING

  • Skrevet 24.03.2016 klokka 20:39
  • Kategori: Fashion 

· I FEEL COMFORTABLE IN BLACK ·

Det er ikke ofte jeg går utenfor komfortsonen min, og spesielt ikke når det kommer til slengbukser og vide bukser. Men da jeg kom over dette ribbestrikket settet fra Zara, måtte jeg bare bestille det hjem - og jeg angrer ikke et sekund! Jeg tror dette settet kommer til å bli en stor favoritt i garderoben fremover, både sammen og hver for seg. Så enkelt og klassisk - akkurat slik jeg liker det ♥ 
 

SUNDAY MOODBOARD- Pictures from Pinterest and Weheartit - 


· SOFT COLORS ·

Duse farger er uten tvil det som inspirerer meg mest for tiden, og når jeg ser på bildene over kunne jeg virkelig tenke meg å pynte leiligheten med friske blomster, gå til innkjøp av et sengesett i dus rosa og pynte med en lightbox lampe på soverommet. Om jeg kjenner meg selv rett, ender jeg nok opp med litt interiør shopping på nettet. 
 

A NEW PAIR OF JEANS

  • Skrevet 15.03.2016 klokka 20:52
  • Kategori: Fashion 

WEARING MY FAVORITE JEANS FROM CUBUS 

Min nyeste jeans i garderoben kjøpte jeg faktisk på Cubus for en liten stund siden, og det er jeg så glad for! Både vasken og kvaliteten er jeg kjempefornøyd med, for ikke å snakke om passformen på den. En skinny jeans med en perfekt benlengde, det er ikke alltid like lett å finne! Ha en fin tirsdagskveld ♥
 

EN HUDPLEIESERIE SOM MATTER OG BALANSERER HUDEN

  • Skrevet 12.03.2016 klokka 11:35
  • Kategori: Samarbeid

Sponset produkter


 

 

PERFECT COMBINATION 

De siste ukene har jeg vært så heldig å få testet ut produktene fra Perfect Combination som er en hudpleieserie fra Babor. Dette er produkter for de som har fet og blandingshud, produktene er med på å matte ned blankhet og balansere huden. Porene blir mindre, man får godt med fuktighet til de tørre områdene i ansiktet og det justerer talgproduksjonen. 

 

· PORE REFINER ·
Dette er en ansiktslotion som matter ned blankhet i ansiktet, samtidig som den minsker porene. Kremen påfører jeg i T-sonen hver kveld etter at jeg har renset ansiktet.

 

· DAILY MATTIFYING CREAM ·
En eksklusiv dagkrem som jeg påfører hver morgen, denne kremen er så god på å matte ned huden samtidig som den gir fuktighet til tørre områder i ansiktet. For best resultat lar jeg kremen trekke godt inn i huden, før jeg legger på sminke.

 

· INTENSE BALANCING CREAM ·
Dette er en 24-timers nærende krem, og denne bruker jeg som nattkrem. Jeg påfører kremen hver kveld i hele ansiktet bortsett fra i T-sonen, der bruker jeg Pore Refiner. Kremen gir utrolig god næring til huden, og man våkner opp med en mer balansert og jevnere hud. Dette er den beste nattkremen jeg har prøvd! 


· · · · ·

Jeg har aldri vært så fornøyd med en hudpleieserie før, og etter å ha byttet til disse produktene har huden min blitt betraktelig mye bedre! Disse produktene fra Perfect Combination serien anbefales på det sterkeste dersom man ønsker å dempe blankhet i huden, og ønsker å få en jevnere hud. Babor har et stort utvalg av hudpleieprodukter, så jeg kan nesten garantere deg at du finner en serie som passer akkurat din hudtype - det har hvertfall jeg gjort, og er så utrolig fornøyd! 
 

TODAYS OUTFIT - BLACK + GREY

  • Skrevet 01.03.2016 klokka 22:32
  • Kategori: Fashion
 ADIDAS ORIGINALS 

Årets første vårmåned er her, og det er så deilig å tenke på at det går mot vår og lysere tider! Er dere ikke enige ? I den anledning tenkte jeg at det passet fint å ta i bruk min nye t-skjorte fra Adidas. Den kjøpte jeg faktisk da vi var i Bergen for noen uker siden, og ettersom at jeg elsker slike basic plagg måtte jeg kjøpe den i hvit også! 
 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits