Maria Bergheim

LEVI'S 501 CT

  • Skrevet 25.05.2016 klokka 22:39
  • Kategori: Fashion







 

LOOSE JEANS

Antrekket over er fra en dag i forrige uke, hvor jeg hadde på meg mine nyeste Levi's 501 CT jeans som jeg kjøpte i København. Disse har stått lenge på ønskelisten, og jeg er så glad for at jeg fant noen som passet! En ny favoritt i garderoben ♥
Hva synes dere ? 

 

 

 

 7356034110

MY LATEST BUYS

  • Skrevet 22.05.2016 klokka 18:08
  • Kategori: Everyday








 

DAILY JOURNAL 


Når vi var i København kom jeg over denne fine hverdagsplanleggeren hos Urban outfitters, og jeg var ikke i tvil om at jeg måtte kjøpe den med meg hjem! Jeg har allerede tatt den i bruk, og er så fornøyd! Er den ikke fin ? ♥ I tillegg til den, så kjøpte jeg blant annet et par Céline solbriller, en ny mac leppestift og et par jeans fra Levi's som jeg tenkte å vise dere. 

 

TUESDAY MOODBOARD

- Pictures from Pinterest -


· WHITE, BEIGE AND BLACK ·
 

Helt siden vi kom hjem fra København har dagene gått i ett, alt fra jobb, familiemiddager og konfirmasjon - noe som har vært veldig hyggelig! Nå kjenner jeg at det er godt å kunne finne frem macen igjen, etter en liten pause. Som dere ser så har jeg samlet sammen litt inspirasjon, og det passer jo bra nå som en ny uke har begynt!

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits