Maria Bergheim

L'USINE

 • Skrevet 29.06.2015 klokka 15:37
 • Kategori: Tips

Annonsebasert innlegg

I det siste har jeg fått testet ut noen fantastiske produkter fra L'Usine, og i denne serien får du kjøpt alt fra shampoo og balsam, til body lotion og håndsåpe. Du kan med andre ord pynte hjemmet med noen stilrene håndsåper og badeprodukter til en rimelig pris. L'Usine får man blant annet kjøpt hos ulike dagligvarebutikker, og prisen ligger på rundt 49,-. 

L'Usine Handsoap Antibacterial er min favoritt! Denne håndsåpen med antibac passer perfekt til å ha på kjøkkenet, den har en nydelig duft av sitrongress og er beriket med mynteekstrakter. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene effektivt uten å tørke dem ut! 

L'Usine Handsoap har jeg stående på badet. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene, og som virker fuktighetsgivende på huden. Den inneholder vitamin E, og har en duft av verbena. 

L'Usine Shampoo er en mild, men effektiv shampoo som gir godt med næring til håret samtidig som den fjerner alle spor av styling produkter. Den inneholder vitamin E og mandeloljeekstrakt. 

L'Usine Conditioner har de samme ingrediensene som shampooen. Dette er en nærende balsam som tilfører fuktighet til håret, og den passer fint til alle hårtyper. Den fungerer veldig godt for tørt hår, og er god å bruke i slitte tupper. 

L'Usine Body lotion er en fuktighetsgivende lotion med nærende Sheasmør som gjør at den fukter dypt og lenge. Den er ikke særlig tykk, så en liten mengde om gangen skal holde lenge. Noe av det beste med denne body lotionen er at huden ikke blir klissete slik som den blir med en rekke andre body lotioner jeg har brukt tidligere - denne trekker seg inn i huden med engang! 

- Har noen av dere prøvd produkter fra L'Usine før ? 

 

A fresh new start

 • Skrevet 28.06.2015 klokka 20:20
 • Kategori: Hverdag

Den siste tiden har jeg vært fullt opptatt med eksamenslesing, og dere kan tro det var en herlig følelse når jeg var ferdig med siste eksamen! Videregående er fullført, og jeg sitter igjen med et vitnemål som jeg er fornøyd med. Til høsten skal jeg ha et friår hvor jeg skal jobbe, reise og nyte tiden før jeg begynner på nye studier. Åh som jeg gleder meg!

Opp i alt dette har jeg også hold på å flytte inn i en ny leilighet sammen med Kristian, og nå begynner ting å komme på plass - er så klart litt små ting vi mangler, men det får vi ta etter hvert! 

- Pictures from Pinterest - 

Ettersom bloggingen har blitt lagt litt til sides, bestemte jeg meg for å lage meg en ny blogg hvor jeg kan starte på nytt i stedet for å rydde opp i mitt gamle bloggarkiv. Det føles veldig bra å begynne med blanke ark! 

Pressed powder

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:25
 • Kategori: Samarbeid

Sponset produkt

 

God kveld, dere! Fraværet skyldes mye skolearbeid, og dessverre så har jeg mye å gjøre hele neste uke også. Forhåpentligvis får jeg tid til å forhåndsskrive noen innlegg til dere i helgen. 

 

De siste dagene har jeg testet ut Makeup Revolutions Pressed powder, som har blitt lansert i dag og dette pudderet er nå tilgjenglig i deres nettbutikkk. Pressed powder er med på å redusere glans i ansiktet, men passer også veldig fint å legge over en foundation. Pudderet kommer i en kompakt form og pakningen inneholder både svamp og speil, noe som gjør det perfekt å ha med i vesken. Selv foretrekker jeg å bruke en stor pudderkost til dette pudderet, ettersom jeg ikke er så glad i å bruke svamp til påføring. Dette er så klart opp til hver enkelt! Prisen på dette produkter er ikke dyrere enn 49,- , og direkte link til pudderet finner dere, HER

 

Scandic Solli

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:22
 • Kategori: Samarbeid

/ Sponset opphold 

 

Hei dere. Siden vi kom hjem sent søndagskveld ventet jeg med å pakke ut mac'en til i dag. Helgen har vært helt fantastisk - vi har spist mye god mat, shoppet litt og virkelig slappet av. I tillegg til alt dette hadde vi en utrolig flott junior suite hos Scandic Solli, og dette hotellet er midt i blinken for deg som ønsker å bo sentralt når du er i Oslo - det ligger bare noen få minutter unna Aker Brygge og ellers er det ganske sentralt i forhold til både Karl Johans gate og Bogstadveien!

 

Scandic Solli er et moderne hotell som byr på flotte hotellrom, god service og ikke minst en fantastisk frokost. Dersom du ønsker å spise en god middag, eller en bedre lunsj kan man også benytte seg av hotellets restaurant, V Solli Bar & Spiseri. I helgen har de underholdning i restauranten hvor de spiller mye bra musikk, og man vil også få snillere priser - After Work anbefales på det varmeste! 

 Makeup Revolution

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:22
 • Kategori: Samarbeid

// Sponset produkter

 

For en stund tilbake mottok jeg en pakke i posten fra Makeup Revolution, med noen av deres skjønnhetsprodukter. På bildene under kan dere se hvilke produkter som jeg fikk tilsendt, og ettersom jeg har brukt disse produktene en god stund tenkte jeg å komme med en liten produkt anmeldelse. Makeup Revolution er et ganske nytt merke som ble lansert i mars i fjor, og dette er et merke alle har råd til. De satser nemlig på produkter med god kvalitet, til relativt lave priser.

 

 

Av disse produktene var det nok øyenskyggepalettet som falt best i smak! Fargene er en fin blanding av skimmer og matte nyanser, noe som gjør det perfekt å bruke til både hverdag og til fest! Øyenskyggekosten falt dessverre ikke like godt i smak, ettersom jeg synes det er enklere å bruke en litt 'løsere' kost til å påføre øyenskygger med. Direkte link finner dere her

 

Mascaraen gir en ekstra effekt på vippene, slik at de holder seg bøyde gjennom hele dagen. Samtidig vil man få et veldig fint og naturlig resultat. Direkte link finner dere her

 

 

Dersom du ønsker en naturlig glød i ansiktet er pudder blushen fra Makeup Revolution et fantastisk alternativ! Den sitter godt gjennom hele dagen, og finnes i mange nyanser - link finner dere her

 

Leppestiften har en utrolig kvalitet, og er for mange et must i sminkenpungen. Selv er dette noe jeg ikke bruker så ofte, og det er nok rett og slett fordi jeg glemmer litt av det. Dersom du er på utkikk etter den perfekte leppestift anbefaler jeg leppestiftene fra Makeup Revolution på det varmeste, serien Amazing Lipstick har hele 20 nyanser å velge mellom!

 

Har noen av dere hørt om Makeup Revolution ? 

 

 

Mythic Oil

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:21
 • Kategori: Samarbeid

 // Sponset produkt

 

For en stund tilbake mottok jeg en pakke i posten fra Hairtrade, og den inneholdt en hårolje fra L'oréal. Den har jeg brukt nesten hver dag i det siste, og siden den falt så godt i smak tenkte å skrive en liten anmeldelse om Mythic oil. 

 

Mythic oil er en god hårolje som gir mye næring til hodebunnen, og samtidig vil man få en fin glans uten at håret blir tungt. Oljen påføres enten i håndkletørket hår eller etter føning, og man trenger ikke mer enn 1-2 små porsjoner med olje - det skal være nok til å ha i hele håret! Jeg påfører oljen i håndkletørket hår før jeg føner det helt tørt, da er det også enklere å forme frisyren jeg ønsker. Etter å ha brukt denne et par ganger merker jeg at håret mitt har blitt mye fyldigere enn før, og mindre statisk - noe som er helt fantastisk! 

 

Direkte link til håroljen finner dere, herHar noen av dere prøvd denne før ? 

 


Favorites : Balmain Hair

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:20
 • Kategori: Samarbeid

// Sponset produkter

 

Heihei! Jeg har vært så heldig som har fått prøvd noen fantastiske produkter fra Balmain, og i de siste ukene har hvert enkelt av disse produktene blitt en favoritt på hver sin måte. Alle produktene inneholder gode ingredienser som f.eks. silkeprotein og arganolje. I tillegg så lukter de himmelsk! Alle produktene kan brukes i både vått og tørt hår, bortsett fra hårsprayen. 

 


 

Texturizing salt spray som dere ser på bildet til venstre, er en fantastisk saltvannsspray som gir håret mye volum og tekstur, samtidig som det blir røft! Perfekt til sommeren! 

 

Silk perfume er uten tvil min største favoritt! Den gir deg den perfekte finish, og håret lukter himmelsk hele dagen. I begynnelsen var jeg litt skeptisk til å ha parfyme i håret, men etter hvert har dette blitt noe som jeg bruker hver dag. Anbefales på det varmeste ♥ 

 

 

Jeg har aldri vært noe særlig flink til å bruke hårspray i håret mitt når jeg f.eks. krøller det, og grunnen til det er at sprayen ikke holder seg i håret. Sist jeg krøllet håret brukte jeg Session spray strong fra Balmain, og krøllene holdt gjennom hele dagen! Så med denne hårsprayen skal man ikke være redd for at frisyren ikke holder.  

 

Dry shampoo er perfekt på alle måter! Denne tørrshampooen inneholder unike silkeproteiner, og den gir et fantastisk volum til håret! Har du dårlig tid er nøkkelen til et velstelt hår - dry shampoo fra Balmain!

 

Dersom dere ønsker å lese mer om produktene kan dere klikke dere inn her, der står det også mye om de andre produktene i serien : @balmainhairnorge, Balmainhair.com,  facebook.com/balmainhairnorge.  Har noen av dere prøvd noen av disse produktene før ? 

 

- Søndagstips : Smoothing Lusterizer -

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:16
 • Kategori: Tips

 

 // Sponset produkt.

 

For en stund siden mottok jeg en pakke fra Hairtrade, og opp i den lå en fantastisk hårkrem fra TIGI S-factor - Smoothing Lusterizer. Helt siden jeg mottok hårkremen har jeg brukt den så og si hver gang jeg har vasket håret, og for å oppnå best resultat tar jeg den i etter at jeg har påført både shampoo og balsam i håret. Smoothing Lusterizer er en hårkrem som passer til alle typer hår, og den er med på å gjøre håret silkemykt og glansfult, samtidig som den pleier håret med gode ingredienser. Jeg er sikkert ikke den eneste som får ekstra tørt hår på denne årstiden, og da er denne hårkremen midt i blinken! 

 

- Hårkremen som gir deg et glansfult og silkemykt hår -  

I det siste så har jeg vært veldig sløv når det gjelder å kure håret mitt, blant annet fordi dagene er hektiske og tiden strekker ikke til. Da er denne hårkremen en enklere løsning, og man sparer naturligvis litt tid på å pleie håret. Og ikke nok med det, men man vil også sitte igjen med et fint resultat! Dere finner direktelink,HER. Har noen av dere prøvd denne hårkremen fra TIGI S-factor før ? 

- Anbefaling av sminke -

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:15
 • Kategori: Samarbeid

 // Reklamebasert innlegg

 

Sist jeg var i Stockholm var jeg på besøk hos Birgitta som er utdannet makeupartist og som har sitt eget sminkemerke - .Färg, og ikke nok med det men hun har også flere skoler i Sverige for de som ønsker å utdanne seg til å bli en makeupartist. I ny og ne har jeg fått tilsendt produkter av merket .Färg som jeg har testet ut og anbefalt videre til dere, og når jeg var på besøk hos henne fikk jeg et aldri så lite kurs i det grunnleggende. Da ble jeg både sminket og vist hvordan ting skulle gjøres og med dette har jeg lært utrolig mye som jeg virkelig ikke hadde peiling på fra før av. Og som dere ser på bildene under fikk jeg med meg noen av produktene som hun brukte, og da tenkte jeg å skrive litt om disse og kanskje vise dere hvordan øyenskyggene ser ut på. Ser nå at jeg har glemt å ta med pudderet på bildene, men dette kan jeg vise dere i et innlegg senere. 

 

 

På bildet under kan dere se sminkekostene som ble med meg hjem, og jeg kan ikke si noe annet enn at de er fantastiske ♥ Øyenskyggekostene er av ekte ponny hår og er derfor veldig myke og lett å jobbe. Den største bruker jeg både når jeg legger en base farge og når jeg skal blende ut en mørkere farge. Direktelink til kosten finner dere HER♥ Så har jeg den kosten som har en litt mindre børste og den bruker jeg til å blende ut øyenskyggen i globalen, og siden kosten er såpass liten er det mye enklere å blende ut øyenskyggen. Direktelink finner dere HER. Til slutt så har vi denne 'penselen' som jeg bruker til å utfylle brynene mine med.

 

Alle skyggene fra .Färg er multifunksjonelle, noe som vil si at du kan bruke de som både øyenskygge, rouge, highlight og til bryn. Du trenger heller ikke så mye produkt på kosten din fordi det gir fra seg veldig mye farge. Øverst til venstre kan dere se øyenskyggen som jeg bruker som base farge, den heter Grädde og denne finner dere HER. Så har vi fargen Valnöt som jeg bruker til hverdag og denne legger jeg ytterst på øyelokket. 

 

Persika, som er den rosa skyggen bruker jeg som rouge, men denne kan og så brukes som øyenskygge. Den er litt mørkere enn på bildet, men når man påfører denne i ansiktet vil man få en veldig naturlig og fin farge! Skyggen finner dere HER. Den siste fargen som er helt svart bruker jeg til å utfylle brynene mine med, og siden man trenger veldig lite produkt på kosten er det lettere å jobbe med fargen. Den passer fint å bruke som øyenskygge dersom du skal på fest og skal ha smokey eyes. Fargen heter Kaffe og dere finner den HER.

 

Til slutt så tenkte jeg å vise dere en flytende mineral foundation som passer til alle hudtyper, den inneholder SPF 15 og er oljefri. Så denne er veldig god dersom noen har litt fet hud i T-sonen! Det som jeg merket spesielt godt med denne foundationen er at den ikke er så veldig flytende, men heller litt mer tykk om dere skjønner hva jeg mener. Den dekker utrolig godt og man trenger heller ikke mye produkt på kosten. Foundationen finner dere HER.

 

Er det noen av dere som har prøvd produkter fra .Färg ? 

Dyptrensende ansiktsbehandling

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:14
 • Kategori: Samarbeid

På tide fortelle dere om dyprensen som jeg fikk når jeg var i Oslo, dette er altså en ansiktsbehandling som passer til alle hudtyper - både menn og kvinner.

 

Behandlingen består av : 

 

Rens - Fjerner sminke og renser huden for avfallstoffer som svette, talg og forurensing
Hudanalyse - Kartlegger hvilken hudtype du har og hvilke behov huden har for behandlingen
Peeling med damp  - Fjerner døde hudceller, åpner porene, myker opp talg og øker blodsirkulasjonen i huden 
UtklemmingFjerner tilstopninger i huden, sorte prikker og overflødig talg
MaskeTilpasses hudens behov. Selv fikk jeg en maske som både beroliget huden under slipingen, samtidig som den ga mye fukt og litt næring
Produkter -Øyekrem, serum og dagkrem som er tilpasset din hud

 

Det viktigste for å oppnå frisk og vakker hud er å ha gode rutiner på sin daglige hudpleie, og hos en profesjonell hudterapeut får du veiledning om hvordan du best skal behandle huden din og hvilke produkter som passer deg best. Plages du med uren hud er det ekstra viktig å rense huden med et godt produkt både morgen og kveld, og ikke minst tilføre fukt! Et godt tips er å drikke mye vann for å fukte huden din fra innsiden. Dersom du bruker feil produkter kan det gjøre problemhud verre, så jeg anbefaler å investere i ordentlige produkter og ta deg tid til å bruke de slik de skal for å oppnå gode resultater.

 

Jeg fikk også utført diamantslip på huden, noe som er en manuell sliping av hudens overflate, dette er altså ekstra effektivt for blant annet akne, store porer, hudormer og ujevn hud. Om du ønsker en diamantslip så er dette en fin tilleggsbehandling, men den inngår ikke i en ordinær dyprens!

 

I min behandling brukte Elisabeth produktene Facial Cleanser og Face & Body Scrub fra md formulation. Eyes & Lips Treatment mask fra Matis, og Clearing complex Masque fra md formulation. Til slutt la hun Decléor harmonie calm gel cream for øynene, Priori skin renewal cream serum og Priori barrier repair complex fuktighetskrem.

 

 

Siden jeg aldri har hørt om denne ansiktsbehandlingen før var jeg litt skeptisk og nysjerrig på hvordan hun utførte den på huden, så under hele behandlingen fortalte Elisabeth hva hun skulle gjøre og hvordan ting fungerte - dette gjorde det mye mer behagelig for meg og jeg visste at jeg var i trygge hender! Etter behandlingen la hun en naturlig sminkelook som gjorde det mer komfortabelt for meg når jeg dro der i fra, jeg synes det er viktig å føle seg komfortabel etter en sånn type ansiktsbehandling fordi huden kan bli veldig følsom og rød. I ettertid har denne behandlingen også hjulpet meg med å dempe rødheter i ansiktet spesielt i kinnene, samt så har huden min blitt mye finere.

 

I tillegg til denne fantastiske dyptrensende ansiktsbehandlingen fikset skjønne Elisabeth brynene mine, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er strålende fornøyd med resultatet. Hun er veldig flink til å se hvilken form som passer til deg, og istedet for å ta alt for mye tar hun heller litt og litt for at du skal bli fornøyd og få den formen du ønsker. 

Skjønne Elisabeth og Emma 

 

Rabattkode til dere :

 

Dersom noen av dere ønsker denne type ansiktsbehandling eller styling av bryn kan dere bestille time hos Neroli - HER og fra 1.Juni - 31. August vil dere få et eksklusivt tilbud med 25% rabatt på dyprensen og hele 50% på styling av bryn! Koden som dere skriver inn under bestillingen er : MARIA SOMMERHUD. Jeg anbefaler alle til å ta denne behandlingen for å finne ut hvilken hudtype du har og hvilke produkter som passer deg best for å oppnå gode resultater. Om du ønsker mer informasjon om de ordinære prisene kan du gå inn HER. Salonger ligger i Fredensborgveien 24, i Oslo - mer informasjon om dette finner du blant annet på hjemme siden deres, eller på Facebook-siden deres - HER. Har noen av dere prøvd dyptrensende ansiktsbehandling før ? 

 

( Sponset behandling) 

Smaken av sommer

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:13
 • Kategori: Samarbeid

 ( Reklamebasert innlegg ) 

Hei og fin tirsdag, dere!  For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Nestea som inneholdt isteer i 5 forskjellige smaker og det er ingen tvil om at jeg har funnet min favoritt blant disse. Nestea Iced Tea Peach er uten tvil min favoritt og det har den vært så lenge jeg kan huske - smaken er ubeskrivelig god ♥ Jeg ble også positivt overrasket da jeg oppdaget at alle Nestea-smakene ble lansert med mindre sukker og 30% færre kalorier. For ikke å glemme at White Peach fortsatt er sukkerfri! 

 

Jeg tenkte også å nevne at Nestea arrangerer en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en drømmereise for 2 personer til en verdi av 30 000,-. For å være med kan dere gå inn HER - spinn flasken og delta! Ikke glem å legg ut et sommerbilde på Instagram med hashtag #nesteasommer - del så mange bilder du ønsker helt frem til 17. august. Lykke til! 

 

Hva er din favorittsmak ? 

 


Lashes by Kasja

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:11
 • Kategori: Samarbeid

/ Sponset behandling 

Hei dere!

 

Når jeg var i Oslo dro jeg innom Katarzyna, på salongen hennes Lashes by Kasja og satte på vippe extensions - og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er kjempefornøyd med resultatet! Kasja er såå dyktig og gjorde en fantastisk jobb med vippene, så nå er de fine og samtidig ser de så naturlig ut  Salongen hennes, Lashes by Kasja ligger i tordenskioldsgate 7 og det er lett å finne frem, selv for den som ikke er då kjent i Oslo - selv gikk jeg strake veien ned til Nationaltheatret, og videre til venstre før jeg fant gaten til høyre forbi Ferner Jacobsen. 

 

Om du ønsker å sette på vippe extensions, eller negler bør du virkelig bestille deg en time hos vakre Katarzyna  - jeg kan garantere at du blir fornøyd med resultatet, og at du er i trygge hender! Dere kan kontakte henne enten på facebook siden hennes, HER eller på telefon : 93922418.   Hva synes dere om resultatet ? 

 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits