Maria Bergheim

Marble Macbook

 • Skrevet 29.07.2015 klokka 13:35
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

Er det noe jeg har ønsket meg lenge så er det et marmor cover til macen - og nå har jeg endelig skaffet meg ett! Etter å ha hatt macen i over 4 år var det på tide å friske opp med et cover som både ser fint ut, og som beskytter mot riper.

Hos Caseapp har de et stort utvalg av deksler og cover til blant annet iPhone, iPad, Samsung og iPhone. Der finner man ferdig designet deksler og cover, men man kan også designe sine egne deksler dersom man ønsker det! Da kan man selv velge om man ønsker å legge til bilde, eller tekst. Jeg bestilte coveret "Hvit marmor", selv synes jeg dette coveret var litt for mørkt, men med god hjelp fra Caseapp redigerte de det litt lysere og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! 

- Marble Macbook - 

Direkte link til coveret finner dere - HER. Hva synes dere ? 

Yesterday's outfit

 • Skrevet 27.07.2015 klokka 10:35
 • Kategori: Antrekk

- black, white and denim - 

God morgen ♥ Etter gårsdagens familieselskap dro vi på en aldri så liten roadtrip, og da endte jeg så klart opp med å ta et par bilder på vei hjem. Jeg har hatt en fantastisk helg sammen med familien, og nå er jeg klar for en ny uke! Jeg har fullt opp med jobbvakter denne uken, så for min del blir dette en travel uke - men det er sånn jeg liker det! I dag har jeg tidligvakt og rett etter jobb skal vi på middag til mormoren og morfaren til Kristian, noe som blir veldig koselig! 
 -Hva synes dere om gårsdagens antrekk ? 

Sunday morning

 • Skrevet 26.07.2015 klokka 13:50
 • Kategori: Hverdag

Etter gårsdagens jobbvakt dro jeg hjem til min kjære familie, og ingenting er så godt som å komme hjem etter en lang uke med mye jobbing. Hjemme ventet det også en haug med pakker som mamma hadde hentet for meg på posten, og da har det blant annet kommet produkter som skal testes ut og litt nytt til meg selv! Nå skal jeg dusje og ordne meg, før vi drar avgårde i familieselskap ♥  
Ha en fin søndag, alle sammen! 

Thursday moodboard

 • Skrevet 23.07.2015 klokka 10:17
 • Kategori: Hverdag- Pictures from Pinterest - 

De siste dagene har været vært utrolig dårlig, enten så regner det eller så er det grått og overskyet. På slike dager er det ikke alltid like lett å få tatt antrekksbilder, så derfor har jeg satt sammen litt inspirasjon! Senere i dag tenkte jeg å rydde litt i garderoben - jeg har fortsatt ikke fått på plass alt, så det hadde vært deilig å fått gjort unna før helgen. Men først av alt - jobb! 

Early morning

 • Skrevet 22.07.2015 klokka 09:18
 • Kategori: Hverdag

God morgen! Jeg har allerede fått vasket klær, ryddet i leiligheten og bestilt flybilletter! I begynnelsen av september reiser vi nemlig til Malaga, og blir borte i nesten to uker. Vi hadde igrunn bestemt oss for å reise til Marbella, men med tanke på hvor dyrt det hadde blitt velger vi heller å reise dit en annen gang. 

Nå skal jeg se et par episoder av Pretty little liars, og spise litt deilig lunsj før jeg drar avgårde på jobb. Ha en fin dag! 

Green people

 • Skrevet 20.07.2015 klokka 15:25
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg.

Fremover skal jeg teste ut noen produkter fra Green people, og denne serien har et stort utvalg av økologiske produkter til hele familien. De tilbyr alt fra hudpleieprodukter og hårpleie, til sminke og solpleie! Green people tilbyr produkter som er naturlige, sertifiserte økologiske og effektive. I tillegg til det så har ingen av produktene blitt testet på dyr!


Sun Lotion
Dette er en naturlig solkrem som effektivt beskytter mot UVA og UVB stråler. 

Hydrating After Sun
En naturlig after sun lotion som passer til alle hudtyper. Den virker kjølende på solvarm hud, og kan brukes daglig som en lett og kjølende body lotion. Denne kan brukes både på kropp og i ansikt.

Gradual Tan Moisturiser
En dagkrem som gradvis gir naturlig selvbruning til både ansikt og hals. Den gir fuktighet til huden, samtidig som den nærer og beskytter den. Denne kremen passer til alle hudtyper!  

Fruit Scrub 
Dette er en effektiv og naturlig skrubb, den fjerner døde hudceller og urenheter samtidig som den mykgjør huden. 

Eye Cream
Øyekremen er perfekt for tørr hud og sensitiv hud i øyeområdet, samtidig som den gir fuktighet til huden. Den inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter. 

 

Jeg kommer til å dele mine erfaringer etter å ha blitt bedre kjent med disse produktene. 

Har noen av dere prøvd produkter fra Green people ? 

Strawberries for lunch

 • Skrevet 19.07.2015 klokka 15:57
 • Kategori: Hverdag


Gårsdagen gikk i ett fra morgen til kveld. Vi fikk handlet inn diverse til leiligheten, som blant annet var to nye pynteputer til å ha i sofaen. I tillegg til det så har vi sett på en del interiør på nettet, så det spørs om vi ikke ender opp med litt nettshopping i dag. Været er ikke noe å skryte av, så i dag skal vi kose oss inne med jordbær til lunsj og se en haug med episoder av supernatural! 

Wednesday moodboard

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 14:47
 • Kategori: Hverdag

- Pictures from Pinterest - 

De siste dagene har ikke formen vært noe særlig, og da har det vært godt å hatt macen liggende litt til sides. I tillegg til det så har kameraet vært tomt for strøm, men nå har jeg heldigvis funnet laderen - og kan endelig få tatt noen bilder! I dag skal jeg bare slappe av hjemme, og se noen episoder av Supernatural. 

 

Army green

 • Skrevet 12.07.2015 klokka 22:36
 • Kategori: Antrekk

I dag har vi sovet lenge, spist en god frokost og sett en haug med episoder av supernatural på netflix - søndager som dette er gull verdt etter en lang uke med mye jobbing! Været har vært overraskende bra i dag, og da måtte jeg så klart ut for å knipse et par bilder til dere. Denne militærgrønne skjorten er en stor favoritt om dagen, og jeg tror den kommer til å bli brukt mye fremover! Ha en fin kveld videre ♥


Juni favoritter

Ettersom vi snart er halvveis i måneden tenkte jeg at det ville passe bra å vise dere mine favoritter fra Juni. Sebastian Thickefy foam er et fantastisk hårskum som faktisk gir volum til håret uten å tyngde det! Hårskummet bruker jeg nesten hver gang jeg vasker håret, og er uten tvil min favoritt - anbefales på det varmeste! 

- Svart neglelakk fra Essie har vært en favoritt lenge, og det er denne fargen jeg bruker aller mest! -

- Ettersom jeg ofte velger å bytte mellom svart og hvit neglelakk er det veldig greit å ha en neglelakkfjerner som fjerner lakken på 1-2-3. Da er neglelakkfjernere som denne helt perfekt! Det eneste man trenger å gjøre er å duppe fingeren ned i "boksen", vri, og så er lakken fjernet! Så enkelt kan det være, i stedet for å sitte med bomullspads og flytende neglelakkfjerner. Neglelakkfjerneren får dere kjøpt hos Bik Bok til 49,- - 

- Disse svarte veskene er perfekte å ha med seg når man er ute å reiser! I den støste vesken bruker jeg å ha sminkekoster, pudder og rouge i. Mens den mellomste passer perfekt til å ha øyenskygger i, mascara, q-tips, etc. Disse veskene får man kjøpt som en tre-pakning hos Bik Bok til kun 99,- - 

- Tangle teezer har vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Den grer ut floker enkelt og lett, uten at det skader eller sliter på håret. -  Har dere noen favoritter fra Juni ? 

Wednesday moodboard

Pics from Pinterest 


God morgen! Vi har allerede kommet halvveis i uken, og for min del skal jeg snart på jobb. Denne uken skal jeg jobbe hver dag, men forhåpentligvis får jeg tid til å forhåndsskrive noen innlegg til dere. I dag tenkte jeg også å dra innom kremmerhuset for å se på noen pynteputer i lammeskinn som jeg har sett meg ut! De hadde passet perfekt til å ha i sofakroken, så jeg får krysse fingrene for at de har flere igjen. Ha en fin onsdag, alle sammen! 

 

Keep it simple

 • Skrevet 05.07.2015 klokka 22:10
 • Kategori: Antrekk

Tiden flyr avgårde når man har så mye å gjøre, og siden jeg har vært fullt opptatt med å ordne i leiligheten, vaske klær og få gjort unna diverse bloggarbeid har jeg dessverre ikke fått tid til å ta noen bilder av leiligheten. Men det kommer etterhvert! Nå skal jeg dusje og ordne meg før jeg drar avgårde for å hente Kristian på flyplassen. Antrekket er forresten fra en dag tidligere i uken. Hva synes dere ? 

  

Pineapple and juice

 • Skrevet 05.07.2015 klokka 15:12
 • Kategori: Hverdag

Etter en litt sen start på dagen har jeg nå funnet meg godt til rette i sofakroken med en god lunsj, som består av frisk juice og ananas. Planene for dagen er å få ryddet og ordnet i leiligheten, før jeg skal hente Kristian på flyplassen senere i kveld. Dersom tiden strekker til skal jeg prøve å få tatt noen bilder av leiligheten til dere! Ha en fin søndag ♥


Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits