Maria Bergheim

Månedens favoritter

Reklamebasert innlegg

Nå som september er rett rundt hjørnet er det på tide å vise dere mine favoritter fra august. Denne gangen er det en god blanding av alt, og ikke bare skjønnhetsprodukter. 

 

Stripete t-skjorte er og kommer alltid til å være min favoritt! Jeg elsker alt som er stripete, og nesten halvparten av klærne mine i walk-in garderoben består av striper. Love it! 

Invisibobble - disse hårstrikkene har jeg blitt helt avhengig av. De sliter ikke på håret i det hele tatt, i tillegg til det så etterlater de heller ikke merke i håret etter du har brukt dem. Mer om invisibobble kan du lese om - HER. Anbefales på det varmeste til dere som bruker hårstrikk ofte!

En annen favoritt denne måneden er Complexion rescue fra bareMinerals. Det er en fuktighetskrem med foundationeffekt - altså en kombinasjon av en BB, CC og en farget dagkrem. Den gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker naturlig - i tillegg til det så har den SPF 30! For best resultat vil jeg anbefale å bruke sminkekosten som hører til - Smoothing face brush. Complexion resue finner dere - HER, og sminkekosten finner dere - HER.

Daniel Wellington klokken min har jeg hatt i mange år, og den er fortsatt en av mine favoritter. Den passer til alt, og kan gjøre så mye mer med ett helt basic antrekk! Direktelink til klokken finner dere - HER.

AquaDerma ansiktsservietter har jeg begynte å bruke den siste tiden. Før jeg byttet over til dette merket brukte jeg ansiktsserviettene fra simple og nivea, men etter at jeg leste en artikkel om sminkeservietter på VG var ikke valget om å bytte merke vanskelig. Jeg er kjempefornøyd med ansiktsserviettene fra AquaDerma, og merker at huden ikke blir like rød og tørr etter at jeg har fjernet sminken. Disse får du kjøpt hos blant annet Cubus. 
 Pedag Magic white - dette er en helt fantastisk skokrem som passer perfekt til hvite sneakers. Magic white er et must for meg ettersom jeg nesten bare har hvite sko, og det er ikke alltid like lett å holde de like hvite og fine! Da er det veldig greit å gå over med denne kremen for å gjennopprette de hvite skoene. Pedag magic white kjøpte jeg hos Urban.

Hva er dine favoritter fra august ? 

Sunday mood

 • Skrevet 30.08.2015 klokka 12:25
 • Kategori: Hverdag

Søndag - en av mine favoritt dager. Håret er satt opp i en "messy bun", og jeg har nettopp tatt opp et par hveteboller fra fryseren. Hjemmelagde hveteboller med ost og sylte, og ett stort glass appelsinjuice - åh, det er så godt! Nå har jeg også fått kjøpt inn fire av disse fine glassene fra House Doctor, og de har allerede blitt en stor favoritt her i hus!

Fresh flowers for the weekend

 • Skrevet 28.08.2015 klokka 22:48
 • Kategori: Hverdag

God kveld!  I dag har vi handlet inn mat for en hel uke, og det er så greit når man først er på butikken. Så slipper man å småhandle hele tiden. Vi dro også oppom plantasjen for å kjøpe inn roser til helgen, og ingenting er så koselig som å pynte i leiligheten! Nå er det forhåpentligvis ikke lenge til vi skal en tur på IKEA for å bytte ett par stoler, og kjøpe inn diverse små ting som mangler. Men det får vi ta etter vi har vært i Malaga! Tenk, nå er det bare 4 dager til vi sitter på flyet - åh, som jeg gleder meg! - Yellow and pink roses - 


Moroccanoil treatment

 • Skrevet 26.08.2015 klokka 22:17
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

En av de beste oljene jeg bruker i håret er Moroccanoil og denne har jeg brukt i mange år. Oljen påfører jeg i tuppene når håret er fuktig for å hindre slitasje i tuppene, i tillegg til det så gir den næring og en fantastisk glans til håret. Ett stort pluss med Moroccanoil er at den inneholder varme og UV-beskyttelse! Direktelink til Moroccanoil Treatment finner dere - HER.- Moroccanoil Treatment -
For best resultat bruker jeg i tillegg Moroccanoil shampoo og balsam for å gi håret ekstra mye volum. Moroccanoil Treatment finnes også i en mindre størrelse som passer perfekt når man skal ut å reise! Dersom dere ønsker å lese mer om shampooen og balsamen kan dere gjøre det - HER. Flere som bruker Moroccanoil Treatment ? 

The perfect knit for fall

 • Skrevet 25.08.2015 klokka 12:45
 • Kategori: Hverdag
Denne herlige genseren måtte jeg kjøpe med meg hjem fra jobb i går, og jeg elsker den! Dette kommer til å bli en favoritt når høsten kommer, i tillegg til det så sklir den rett inn i høstgarderoben. Jeg kan nesten ikke vente med å ta i bruk alle de gode jakkene og genserne som jeg har liggende! Er den ikke fiiin ? 

Gårsdagens antrekk

 • Skrevet 24.08.2015 klokka 19:58
 • Kategori: AntrekkHei dere! I går viste gradestokken over 22 grader, så da var det bare å spise frokost, pakke med seg grillmat og alt av tilbehør før vi dro avgårde på stranda. Der ble vi til sent på kveld, før vi bestemte oss for å dra på en liten biltur - og slike sommerkvelder har vi hatt mye av i det siste! I helgen var vi også på jugendfest, noe som var veldig gøy og spesielt når en hel gjeng samles å drar ut sammen.

I skrivende stund holder jeg på å lage middag, og ettersom Kristian jobber overtid tenkte jeg å lage meg noe enklet. Nemlig kyllingwok med ris! Det tar ikke mange minuttene å lage, i tillegg så smaker det så godt! Senere i kveld skal jeg ta meg en løpetur i det fine været, ha en fin kveld videre! Hva synes dere om gårsdagens antrekk ? 

Beautyblender og invisibobble

 • Skrevet 21.08.2015 klokka 10:11
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

På tide å vise dere noen nye produkter som jeg mottok denne uken, og de fleste av dere har sikkert hørt om den fantastiske beautyblenderen. Jeg har hørt så mye positivt om denne sminkesvampen, og kan nesten ikke vente med å få testet den ut! Beautyblenderen gir en jevn påføring av for eksempel foundation, og vil ikke etterlate kanter eller linjer ved påføringen - grunnen til dette er fordi den er formet som et egg! Mer om den orginale beautyblenderen + bling ring kan dere lese om -HER.

I tillegg til den orginale beautyblenderen har de flere ulike typer, som blant annet Micro.Mini. Den sminkesvampen er 1/4 av størrelsen til orginalen som dere ser på bildet under. Micro Mini er den perfekte sminkesvampen til å påføre concealer under øynene, på siden av nesten, over akner og alle andre små områder det ellers er vanskelig å komme til med en større svamp eller sminkekost. Micro.Mini kan dere lese mer om - HER.

- På bildet under kan dere se de små Micro.Mini sminkesvampene, og den orginale beautyblenderen med bling ring - 


Blendercleanser solid er en god rens for beautyblender svampene, og ettersom den kommer i fast form er den også enklere å ha med seg når man er ute å reiser. Rensen skal fjerne alle rester og bakterier fra sminkesvampen. Direkte link til rensen finner dere - HER.Til slutt så må jeg bare fortelle dere om de fantastiske invisibobble hårstrikkene. Disse har jeg allerede tatt i bruk, og er så fornøyd! Hårstrikkene er designet for å være med skånsom mot håret, i tillegg til det så etterlater de ikke merker i håret - noe som er ett stort pluss!

Mer om invisibobble kan dere lese om - HER, og beautyblender - HER
Har dere prøvd noen av disse produktene før ? 

Wednesday moodboard

- Pictures from Pinterest - 

Siden jeg ikke rekker å poste antrekksbilder til dere før jeg drar avgårde på jobb, får dere heller kose dere med en dose inspirasjon som jeg har satt sammen til dere. Denne gangen med hovedfokus på denim og det enkle til hverdagen. I går pakket jeg opp nesten 100 kolli på jobb, og nå som høstnyhetene strømmer inn i butikk er det ekstra vanskelig å ikke la seg friste av alt det fine vi har fått inn! 

Senere i kveld tenkte jeg å vise dere noen produkter som kom i posten - men først av alt, jobb. Ha en fin dag, dere! 

Hverdagsluksus

 • Skrevet 18.08.2015 klokka 16:15
 • Kategori: Hverdag

Håper dere har hatt en fin start på uken så langt - det har hvertfall jeg! Ettter jobb i går endte jeg opp med å kjøpe med meg den nyeste utgaven av costume på vei hjem fra jobb, og det resulterte i at jeg ble sittende i timesvis å hente inspirasjon.                       Slik hverdagsluksus kunne jeg trengt litt oftere! 
- Magazine, hot chocolate and a homemade pouf -


I dag har jeg hatt tidligvakt på jobb, og kom hjem for noen minutter siden. Planene for dagen er å få gjort unna ett par ærender, og vaske litt klær - men utenom det så har jeg ingenting annet på agendaen. Denne uken skal jeg jobbe hver dag, og da kan det være greit å ha noen forhåndsskrevne innlegg liggende på lur. 

Har dere hatt en fin start på uken ? 

- White dress -

 • Skrevet 17.08.2015 klokka 10:25
 • Kategori: AntrekkGod morgen, dere! Jeg er straks klar til å dra avgårde på jobb, men tenkte å stikke innom å vise dere noen antrekksbilder fra helgen som jeg helt hadde glemt av. Denne kjolen har jeg vært på leting etter en stund, men de var så klart utsolgt for den her i Ålesund når jeg var innom. Tilfeldigvis fant jeg den på Lindex i Kristiansund for noen uker siden, og da var den til og med på halv pris av halv pris. Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den! 

Etter jobb i dag tenkte jeg å dra hjem en tur. Jeg har nemlig noen pakker som venter på meg, og jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hva som har kommet! Dersom været holder seg noenlunde får jeg forhåpentligvis knipset noen bilder til dere også. 

 

Holzweiler scarf

 • Skrevet 16.08.2015 klokka 18:35
 • Kategori: HverdagDette skjerfet fra Holzweiler er ett av mine siste innkjøp denne måneden, og passer perfekt til høsten - som er min favoritt årstid! Jeg kan nesten ikke vente med å ta i bruk dette deilige skjerfet, sammen med lag på lag-antrekk og en varm kåpe. Skjerfet passer perfekt inn i høst garderoben min, og jeg vet at dette kommer til å bli brukt mye fremover! 

Hva synes dere ? 

 

Yoghurt med frukt og müsli

 • Skrevet 16.08.2015 klokka 14:09
 • Kategori: Hverdag

I dag har vært en slik morgen hvor jeg har sovet lenge, stått opp sent og skal nå til å spise en sen frokost. Denne gangen har jeg laget noe som er litt mer fristende enn ett par knekkebrød med ost på, nemlig yoghurt med frukt og müsli! Det er så enkelt å lage, i tillegg så smaker det så godt! Dette anbefales på det varmeste dersom du er lei av vanlig brødmat til frokost eller lunsj! 

Gårsdagen tilbrakte vi i Molde hvor vi endte opp med litt shopping, før vi senere på dagen dro for å spise middag på Egon - og noe av det beste jeg vet er å spise ute! Når vi kom hjem fikk vi besøk av noen venner, og da disket vi opp med både pizza og film - noe som var veldig hyggelig! Så langt har jeg ingen planer for dagen, det eneste jeg har på agendaen i dag er å få ryddet litt i garderoben men ellers skal jeg bare slappe av og nyte dagen. 

Vinneren av konkurransen av personlig almanakk er trukket. Gratulerer så mye til Martine - du har funnet en valgfri almanakk, og har blitt kontaktet på mail! 

Dagens antrekk

 • Skrevet 14.08.2015 klokka 23:28
 • Kategori: Antrekk
God fredagskveld! Jeg sitter godt plassert i sofaen med en kopp kakao ved siden av meg, og ser filmen "The longest ride". Det er vell fortjent ettersom at jeg har vasket og ordnet i leiligheten til helgen. I dag har jeg også vært hjemme en tur for å hente laderen til kameraet mitt - selvfølgelig er batteriet til kameraet utladet den dagen jeg tenker å få ta litt bilder. Slik ble det altså ikke, men heldigvis fikk jeg tatt noen antrekksbilder før solen gikk ned! Hva synes dere om antrekket ? 

Thursday moodboard- Pictures from Pinterest - 

Selv om denne formiddagen ikke har vært like produktiv som gårsdagen, har jeg likevel fått ordnet litt i leiligheten og virkelig slappet av etter gårsdagens jobbvakt - det er lenge siden jeg har vært så sliten etter en hektisk dag på jobb. I går mottok jeg også noen pakker i posten med litt spennende produkter som jeg tenkte å vise dere, og ettersom jeg har frihelg tenkte jeg å knipse noen bilder til dere i helgen. I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen, hvor du kan vinne en personlig almanakk - husk å melde deg på - HERHva synes dere om dagens moodboard ? 

Lemon & lime

 • Skrevet 12.08.2015 klokka 13:19
 • Kategori: Hverdag

Denne formiddagen har jeg fått gjort unna mye av det som står på to-do listen min, og godt er det! Ett av punktene var å bestille hotell til vi skal på ferie i september, og nå er det endelig i boks - nå gjenstår det bare å telle ned dagene til avreise!

Nå tenkte jeg å lage meg en god lunsj og se noen episoder av supernatural før jeg drar avgårde på jobb. Ikke glem at du fortsatt kan være med i konkurransen om å vinne en personlig almanakk - se innlegget under! - Fresh water with lemon & lime - 

GIVEAWAY - VINN PERSONLIG ALMANAKK

 • Skrevet 09.08.2015 klokka 18:24
 • Kategori: Samarbeid

I samarbeid med Personlig Almanakk skal jeg holde en giveaway hvor en av dere kan vinne en selvdesignet almanakk, og nå som skolestart nærmer seg passer det perfekt å kunne vinne sin egen almanakk til det nye skoleåret! Hos Personlig almanakk har du muligheten til å designe både forsiden, innholdet og baksiden ut i fra hvordan du selv ønsker det, i tillegg til det så velger du selv hvilken måned den skal starte i! 


Jeg har hatt almanakker fra Personlig almanakk de siste årene, og kunne ikke vært mer fornøyd! I almanakken min skriver jeg opp alle jobbvakter, avtaler, bursdager og planer - noe som er veldig greit i en hektisk hverdag! Den er også veldig grei å ha med seg i vesken, verken for liten eller for stor. Husk at du kan følge Personlig almanakk på Instagram @personligalmanakk, og på Snapchat heter de pers_almanakk - her finner du blant annet gode tilbud og inspirasjon.

 

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE - 

Følg meg på instagram @mariabergheim
Legg igjen en kommentar med navnet ditt og mailadressen din

Vinneren trekkes i løpet av uken, lykke til! 

 

Finally friday

 • Skrevet 07.08.2015 klokka 23:08
 • Kategori: Antrekk

Grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert dere de siste dagene er fordi jeg ikke har hatt internett i leiligheten, men nå er heldigvis alt som det skal! I tillegg så har det vært en travel uke på jobb, vi har hatt mye å gjøre denne uken så det har igrunn vært godt å slappe helt av når man kommer hjem etter en lang dag. Rett etter jobb dro jeg hjem til familien for å spise taco, så nå sitter jeg godt plantet i sofaen og skal til å se noen episoder av supernatural før jeg tar kvelden. I morgen venter en ny dag på jobb, før det er helg! Antrekket er fra en dag tidligere i uken.  Hva synes dere ? 

- white dress, jeans and sneakers - Dagens antrekk

 • Skrevet 03.08.2015 klokka 14:10
 • Kategori: Antrekk

Denne mandags formiddagen har jeg bare slappet av, spist en god frokost og sett noen episoder av supernatural. Jeg har også vært ute å knipset et par bilder av dagens antrekk - ingenting er som litt variasjon på bloggen, og nå som jeg er hjemme er det mye lettere å få knipset bilder til dere! Om en liten stund drar jeg avgårde på jobb, så dere må ha en fin dag videre! 

Hva synes dere om antrekket ? 

Another pair of white shoes

 • Skrevet 01.08.2015 klokka 23:15
 • Kategori: Hverdag

Etter en hektisk uke med mye jobb er det godt med frihelg, og denne helgen skal nytes sammen med min kjære familie! Dersom været blir bra i morgen tenkte jeg å ta litt bilder som jeg kan ha liggende til den kommende uken - det er sjeldent tiden strekker til etter en dag på jobb. 


- Nike Roshe one - 

Tidligere i uken kom jeg over disse fantastiske Nike Roshe skoene hos Urban, og de måtte selvfølgelig bli med meg hjem. Selv om jeg har x antall hvite sko fra før, får jeg likevel aldri nok! De er som en drøm å gå i!

Hva synes dere ? 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits