Maria Bergheim

ALL ABOUT THE DETAILS

 • Skrevet 30.09.2015 klokka 15:20
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

DANIEL WELLINGTON Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til så er det å bruke mer detaljer til antrekkene mine, selv en klokke kan gjøre så mye med et enkelt antrekk! Jeg har nylig mottatt et klokkebånd fra Daniel Wellington, og nå som jeg har byttet ut det gamle klokkebåndet med det nye tror jeg at denne klokken kommer til å bli mye mer brukt! Dersom du har en klokke fra Daniel Wellington, og ønsker å bytte til et nytt klokkebånd er det fult mulig! Alle båndene finner du HER

Dersom du ønsker å bestille deg en klokke, en klokkereim eller en klokke til noen du er glad i, kan du bruke rabattkoden "DWBERGHEIM" - da får du 15 % rabatt på ditt kjøp! Gjelder til 31.oktober. 

Morgenstund har gull i munn

 • Skrevet 30.09.2015 klokka 10:15
 • Kategori: Everyday

Jeg elsker å våkne av solen som skinner inn gjennom persiennene på soverommet, det gjør det mye enklere å stå opp! I dag har jeg senvakt og det beste er å stå opp tidlig, spise deilig frokost og nyte timene før man skal avgårde på jobb. Som dere ser så har jeg skåret opp litt ananas og noen appelsinbåter til lunsj, funnet frem Costume magasinet som jeg enda ikke har fått tid til å lese ferdig, og er klar til å fylle de neste timene med inspirasjon! 

WEARING MY FAVORITE JEANS

 • Skrevet 29.09.2015 klokka 12:15
 • Kategori: Fashion

LOVE THIS COMBO 

Jeg har funnet frem store skjerf og strikkagensere som skal holde meg varm denne høsten, og i dag var rette dagen for å ta på seg en litt varmere genser enn vanlig - da gradestokken viste rundt ti grader når jeg skulle avgårde på jobb i dag morges. Jeansen jeg har på meg er uten tvil min favoritt, jeg elsker vaksen på den - i tillegg så passer den til absolutt alt! 

Dagens antrekk

 • Skrevet 27.09.2015 klokka 21:13
 • Kategori: FashionGod kveld! Etter gårsdagens jobbvakt dro vi på besøk til noen venner av oss hvor ble vi vartet opp med deilig biff til middag, før vi senere på kvelden fant frem en haug med brettspill! Til tross for at vi kom hjem sent i natt endte det med at vi sov noen timer lengre i dag morges, og det trengte vi etter en hektisk uke. 

Resten av søndagen skal nytes i sofakroken med en varm kopp te, og noen episoder av serien 'The carrie diaries', før jeg tar kvelden. Formen er ikke helt på topp, så jeg krysser fingrene for at den blir bedre til i morgen, da er det tross alt en ny uke som venter! Ha en fin kveld 

GHD VINTAGE PINK

 • Skrevet 25.09.2015 klokka 12:30
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg Årets ghd limited edition pink sortiment finner dere nå hos ulike frisørsalonger, og nettbutikker. Stylingproduktene er inspirert av moteverdenens aktuelle vintage trend, med duse og elegante farger. For 10. år på rad har ghd gått inn i kampen mot brystkreft, så for hvert solgte stylingjern, hårføner og hårbørste fra Vintage pink kolleksjonen er du med på å støtte kampen mot brystkreft! 

  Jeg har vært så heldig å få tilsendt et ghd stylingjern fra Vintage Pink kolleksjonen, og har testet den ut i noen uker. ghd V styler har de perfekte avrundede platene som gjør det enkelt å skape en perfekt hverdagslook, eller festklare krøller om man skulle ønske det! Jeg bruker ghd stylingjernet mitt hver eneste dag, og er så utrolig fornøyd! Dersom du ønsker å lese mer om denne kampanjen kan du gjøre det - HER

Direkte link til ghd V styler finner du - HER. I denne pakken vil du også få med en lekker varmeresistent veske som du kan ha stylingjernet og andre produkter i!

COMFY IN BLACK

 • Skrevet 24.09.2015 klokka 21:42
 • Kategori: Fashion
Det er ikke ofte jeg går for et helt svart antrekk fra topp til tå, spesielt ikke uten å føle at jeg burde kombinere det svarte med noe hvitt! Men til en liten forandring bestemte jeg meg for å prøve det ut, og jeg elsker det! 

NIKE HUARACHE

 • Skrevet 23.09.2015 klokka 22:24
 • Kategori: Everyday

 Ett av mine beste kjøp denne høsten må være disse skoene fra Nike, som er perfekte i mine øyne! Jeg elsker hvite sneakers, og tror faktisk dette er mitt femte par som står linet opp i walk-in garderoben. Ikke nok med at de passer til alt, men de er også som en drøm å gå i!  

 


THE PERFECT SNEAKERS 

Simple details

 • Skrevet 23.09.2015 klokka 11:15
 • Kategori: Everyday


Nå som vi endelig har fått litt mer orden i leiligheten tenkte jeg å vise dere noen detaljer av den fine spiseplassen på kjøkkenet vårt. Tidligere har vi hatt et bord stående med alt mulig rart på, så det var godt å få opp noe vi virkelig liker! I går ble vi ferdig med å montere opp kommoden på stuen, så nå gjenstår det bare å få ordnet ett par små ting, og da tror jeg vi er i mål. Så snart alt er på plass skal jeg vise dere bilder av resten! Hva synes dere ? 

Casual outfit

 • Skrevet 22.09.2015 klokka 16:15
 • Kategori: FashionGod tirsdag, alle sammen! Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og skal straks begynne på middagen. I dag står grillet kylling med potetsalat på menyen, og etter en hektisk dag på jobb kunne ikke det passet bedre. Planene for dagen er å få montert sammen kommoden som skal være på stuen, og når det er gjort skal jeg kose meg i sofakroken med serie

Sunday moodboard

- Pictures from Pinterest - 

God søndagskveld! Jeg har inntatt sofakroken for kvelden med Netflix på tv'en, og ferske rundstykker med ost og skinke på til kvelds. I går gikk nemlig turen til Trondheim for å handle inn diverse til leiligheten, og vi kom hjem med en fullstappet varebil når klokken var rundt 04:30 i natt. Så dere kan tenke dere hvor trøtte vi var i dag morges! Resten av kvelden skal nytes før en ny uke står for tur. Hva synes dere om dagens inspirasjon ? 

Adams matkasse

 • Skrevet 17.09.2015 klokka 14:21
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

God torsdag! Til en liten forandring denne uken så hadde jeg på alarmen klokken 08:15 i dag, og klarte å komme meg opp av sengen etter å ha slumret alarmen tre ganger. Nå som det er tilbake til hverdagen er det best å komme inn i vanlige rutiner igjen! 

Som oftes bruker vi å skrive handleliste for den kommende uken, og dette gjør vi hver søndag. Det mest utfordrende med denne planleggingen er å vite hva man skal ha til middag fem dager frem i tid. I tillegg til det så blir middagsideene tørrere og tørrere - og her er det kanskje flere som kjenner seg igjen ? Vel, denne uken har vi prøvd noe nytt! På mandag fikk vi en levering fra Adams Matkasse, og det har vært helt fantastisk! Menyen for uken er allerede lagt for oss, det eneste vi trengte å kjøpe inn på butikken var noen småting - ellers er alt inkludert av råvarer. Med Adams Matkasse unngår du også småturer på butikken, og impulskjøp når alle middagene er nøye planlagt :-) 
 DISSE MATKASSENE KAN DU VELGE MELLOM 

- Orginalkassen : Den passer perfekt til deg som ønsker å lage inspirerende og utfordrende middager med spennende smaker. 

- Barnekassen : denne består av enkle retter som er lett å like. Den passer både til store og små! 

- Ekspresskassen : Perfekt for de som har det travelt i hverdagen, her får du raske, gode og enkle middagsretter i en hektisk hverdag.

- Fri for-kassen : Dette er Norges eneste allergivennlige matkasse, og er helt fri for egg, melk og gluten - samtidig som den er like næringsrik. Fantastisk! 

- Sunn & Lett kassen : Denne matkassen er laget i samarbeid med vektklubb.no og er tilpasset til deg som ønsker å spise sunnere eller gå ned i vekt. Den inneholder mye mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt!

 

SLIK FUNGERER DET 

Du velger selv den matkassen som passer deg og din familie best, deretter velger du antall personer og hvor mange middager du ønsker. Her kan du velge mellom 3 til 5 middager. Matkassen du har bestilt blir levert med oppskriftshefte hjem på døren din. Dersom du ikke skulle være hjemme når matkassen blir utlevert vil du få en SMS om at den har blitt levert.  

Det fine med Adams Matkasse er at du selv styrer leveransene dine. Du kan ha levering hver uke, annenhver uke eller en gang i måneden - dette bestemmer du helt selv, og det er heller ingen bindingstid på noen av matkassene. 

Vi gikk for orginalkassen og er veldig fornøyd med det! Det er mye variert, og mye spennende smaker - anbefales på det varmeste! Dersom du vil teste ut Adams Matkasse til deg og din familie, kan du klikke deg inn HER for å bestille. Dere som bestiller via dette blogginnlegget og bruker rabattkoden : BLOGG_MARIA vil du få 20% rabatt på første levering og en gratis fruktkasse kommer som et tilleggsprodukt. 

Dagens antrekk

 • Skrevet 15.09.2015 klokka 23:20
 • Kategori: Fashion
- READY FOR FALL  - 

Etter en lang dag har jeg endelig satt meg ned i sofaen med macen ved siden av meg, og skal til å se noen episoder av den nye serien som jeg har begynt på - nemlig 'The carrie diaries'. Noen av dere som har sett den serien ? Den er til å anbefale! I dag har jeg laget tidenes liste av ting som vi skal handle på IKEA, og dersom tiden strekker til tenker vi å reise oppover til Trondheim i helgen og da får vi forhåpentligvis med oss alt vi trenger til leiligheten. Vi har fortsatt en del ting som vi mangler, men er heldigvis snart i mål! 

I morgen reiser jeg hjem til min kjære familie og skal være der hele dagen. Trenger litt hjelp med diverse regnskap, og da er det greit å ha noen som kan hjelpe til! Dersom været blir noenlunde skal jeg også prøve å knipse et par bilder til dere! Hva synes dere om dagens antrekk ? 

 

Today's lunch

 • Skrevet 14.09.2015 klokka 15:50
 • Kategori: Everyday
Å starte mandagen med en ekstra god lunsj kunne ikke passet meg bedre. Ferske baguetter med salat, ost og skinke er så godt - for ikke å snakke om appelsinbåter! I dag har jeg listen full av ting som må gjøres, heldigvis har jeg kommet godt i gang så det eneste som gjenstår er å få handlet inn diverse små ting, og sette på enda en maskin med klær som skal vaskes. 

Always a favorite- S T R I P E S - 


Etter en helt fantastisk fin ferie har vi nå kommet hjem, og er snart klar for hverdagen igjen. Jeg har enda noen dager fri før jeg begynner på jobb igjen, og de skal nytes! I dag har vi vært innom den nyeste h&m butikken i Ålesund, og da måtte jeg så klart kjøpe med meg en enkel svart skjorte - perfekt til høsten! I tillegg til det så dro vi innom Kid for å kjøpe noen nye pynteputer, og de passer så godt inn i leiligheten. Skal vise dere bilder i morgen!  

Det siste jeg trenger i walk-in garderoben er en t-skjorte eller genser med stripete mønster. Likevel er det som blir med meg hjem om jeg kommer over noe jeg liker! På bildene over kan dere se et lite utvalg av mine favoritter, og ettersom jeg elsker striper har jeg så klart t-skjorter, gensere og topper i alle varianter. Det perfekte basisplagg spør du meg. 

Tuesday moodboard- Pictures from Pinterest - 

Hei dere! Hvordan har dere det ? Vi har akkurat ordnet oss og skal snart ned på stranden. De siste dagene har det vært overskyet så da har vi vært flinke til å fylle dagene med sightseeing, shopping og leie av scooter - noe som var utrolig gøy! Resten av uken er det heldigvis meldt sol og fint, så da krysser vi fingrene for at det stemmer. 

Gårsdagens antrekk

 • Skrevet 04.09.2015 klokka 13:36
 • Kategori: FashionDagen i går gikk i ett fra morgen til kveld, og etter mange timer på stranden dro vi ut for å spise middag senere på kvelden. I dag våknet vi ganske sent så da dropper vi stranden, og heller tar en dag med bare sightseeing! Greit å ha litt variasjon på dagene, så vi ikke blir lei av all solingen. Hva synes dere om antrekket ?

Finally vacation

 • Skrevet 02.09.2015 klokka 23:58
 • Kategori: Everyday

Etter en lang dag med lite søvn, og mye reising har vi endelig kommet oss på plass i Malaga. Hotellet vi bor på ligger midt i sentrum og det kunne ikke passet oss bedre! Bare noen minutters gåavstand til både shoppinggaten, kjøpesenteret og stranden er helt perfekt. I morgen tenkte vi å tilbringe mesteparten av dagen på stranden - og det skal bli så deilig!

Dette glemmer du å vaske

Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til, så er det å vaske sminkekostene mine oftere. Jeg merker også at resultatet av sminken blir mye finere når sminkekostene er rene! La vasking av sminkekoster bli til en vane, og ikke ett ork. 

- Take care of your makeup brushes - 
 HOW TO CLEAN YOUR MAKE UP BRUSHES  

Start alltid med å finne frem det du trenger, i mitt tilfelle har jeg ett håndkle liggende lett tilgjenglig, sminkekostene som skal vaskes og ikke minst en shampoo som er egnet for sminkekoster. 

Skyll sminkekosten i lunkent vann før du tar en liten dråpe shampoo i håndflaten din. For best resultat anbefaler jeg å lage sirkelbevegelser med sminkekosten i håndflaten, før du igjen skyller kosten under lunkent vann. Pass på at du får ut all shampooen før du klemmer ut overflødig vann fra kosten, former den og legger den til tørk. Når du er ferdig kan du legge sminkekostene på et håndkle, eller du kan stille de opp mot veggen med børsten ned slik at vannet renner fortere ut. 

Ikke glem at sminkekostene trenger et par timer å tørke på, og derfor kan det være lurt å gjøre dette på en søndag dersom du ikke har noen planer for dagen.

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits