Maria Bergheim

MONDAY MOODBOARD


- Pictures from Pinterest - 

Etter en tung uke, hvor mye har skjedd, valgte jeg å legge bloggen til sides - og det har vært godt med en liten pause. Men nå står en ny uke for tur, og jeg tror dette kommer til å bli en fin uke. Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder, da det har vært dårlig vær de siste dagene, satte jeg sammen litt inspirasjon til dere! Ha en fin mandag ♥

NEW PILLOWS

 • Skrevet 19.10.2015 klokka 22:35
 • Kategori: Everyday


For noen dager siden kom jeg over noen superfine pynteputer, og de måtte jeg så klart kjøpe med meg hjem! De sklir rett inn sammen med de andre putene vi har, og passer så godt i den nye stolen vår - er de ikke fine vel ? Dette har så klart blitt min favorittplass når vi skal se serie om kveldene!    

THE GREY COAT

 • Skrevet 18.10.2015 klokka 21:16
 • Kategori: Fashion

 

CASUAL SUNDAY 

Denne søndagen har vært en av de beste på lenge, vi har ordnet i leiligheten til den kommende uken, tatt bilder i det fine høstværet og nå er jeg hjemme hos familien igjen ♥ I morgen står en ny uke for tur, og jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen etter noen dager fri. Ha en fin kveld!

STRIPED T-SHIRT

 • Skrevet 16.10.2015 klokka 23:49
 • Kategori: Fashion

MY ALL TIME FAVORITE T-SHIRT

Kvelden har vært fylt med god mat, noe godt i glasset og gode venner - åh, som vi har kost oss! Dagen i dag har gått i ett fra morgen til kveld, så det skal bli godt å ta kvelden om ikke så lenge. Håper dere har hatt en fin fredag ♥

TODAY'S LOOK

 • Skrevet 15.10.2015 klokka 12:35
 • Kategori: FashionJeg var ikke helt forberedt på den kalde brisen når jeg gikk ut døren i dag morges, men dere kan tenke dere hvor glad jeg er for at jeg tok med meg skjerfet mitt i siste sekund - så slipper jeg å fryse! I dag setter jeg kursen hjemover til min kjære familie, og det skal bli så godt å være hjemme i ett dager ♥ Men før jeg setter meg i bilen har jeg ett par ærend som må gjøres!

BACK TO BLACK

 • Skrevet 13.10.2015 klokka 20:24
 • Kategori: FashionRIPPED JEANS 

Her om dagen fant jeg frem en gammel jeans som jeg ikke har brukt på en stund, og istedenfor å kaste den tok jeg frem saks og nål og klipte hull i den. En så liten detalj kan gjøre så mye ut av ett antrekk! I kveld skal jeg nyte en kopp med varm kakao, og se noen etterlengtede episoder av Pretty little liars ♥

HOW I PLAN MY WEEK


THINGS TO DO .....


Søndagskveldene bruker jeg til å planlegge den kommende uken med ting som må gjøres, ukes handelen, blogg-idéer og jobbvakter. Dette gjør at jeg sparer mye tid i hverdagen, i tillegg til det så er det mye lettere å få ting gjort! For å få en skikkelig oversikt over hva som må gjøres til en hver tid, skriver jeg alltid ut en 'To do-liste' som inneholder alle dagene i uken. Dersom du selv ønsker å skrive ut listen, finner du den HER.

JUST ANOTHER OUTFIT

 • Skrevet 11.10.2015 klokka 19:39
 • Kategori: FashionJeg har hatt en super helg, og det håper jeg at dere også har hatt ♥ I dag har vi ordnet i leiligheten, vasket klær og ryddet - så nå er alt strøkent til den kommende uken. Resten av kvelden skal tilbringes i sofaen med hjemmelaget pizza og serie, før jeg tar kvelden. Så snart jeg var ferdig med å knipse disse antrekksbildene dro jeg rett hjem for å skifte til noe litt varmere. Selv om det var strålende sol i dag, var ikke temperaturen noe å skryte av - brrr!

WALL POSTERS

 • Skrevet 09.10.2015 klokka 14:20
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

Nå har jeg endelig fått kjøpt rammer til plakatene mine, og jeg er så fornøyd! Plakatene bestilte jeg fra Desenio, og jeg anbefaler alle til å ta turen innom dersom man er på leting etter noen enkle, og stilfulle plakater til å pynte med. Som dere ser så har jeg ikke fått hengt de opp på veggen enda, da jeg fortsatt er litt usikker på hvor jeg vil ha de.
Enn så lenge har de fått plass på soverommet! 

THE PERFECT WHITE SHIRT

 • Skrevet 06.10.2015 klokka 21:33
 • Kategori: Fashion


BLACK, WHITE AND GREY 

Mitt nyeste innkjøp er denne hvite skjorten fra h&m. Den har riktig lengde, passform og den sitter så fint når man har en genser over ♥ En slik skjorte har jeg faktisk vært på leting etter en god stund, så dere kan tenke dere hvor glad jeg ble når jeg fant denne! Genseren kjøpte jeg i samme slengen, og kan nesten ikke vente med å ta den i bruk.

MY FAVORITE CLEANSING CREAMCOZY BLANKET, SKIN CARE PRODUCTS AND MAGAZINE 


Etter en lang uke var det godt å koble helt av på søndag. Dagen ble fylt med serie, te og selvpleie - noe som passet meg midt i blinken! I går bestemte jeg meg også for å prøve ut en gelemaske fra Matis, som skal gi fuktighet til huden og en ny friskhet. Jeg ble positivt overrasket over hvor godt den virket på huden, og skal absolutt ta den med i hudpleie rutinene mine fremover ♥ 

Ett annet produkt jeg ønsker å tipse dere om er en rensekrem fra Sensai. Den har jeg brukt daglig i noen måneder nå, og er så fornøyd! Jeg starter alltid med å fjerne sminken med en sminkeserviett fra Aquaderma, deretter påfører jeg kremen i hele ansiktet og lar den virke i noen minutter, før jeg skyller ansiktet grundig med vann. Rensekremen fjerner blant annet talg, sminke og andre urenheter i huden - samtidig som den etterlater huden silkemyk!


BLACK SWEATER

 • Skrevet 03.10.2015 klokka 20:31
 • Kategori: Fashion

TODAY I'M WEARING MY NEW SWEATER 

Nå var det virkelig på tide at jeg gikk til innkjøp av en svart genser, da 90% av genserene mine er grå! Denne passer perfekt til et par jeans, og jeg elsker at jeg kan kombinere den både med og uten en skjorte under -  en ny favoritt denne høsten! Ettersom at jeg tok på meg en ekstra jobbvakt i dag, skal resten kvelden nytes med god mat og serie. Ha en fin lørdagskveld!  

HOT CHOCOLATE

 • Skrevet 02.10.2015 klokka 14:42
 • Kategori: Everyday

 

FINALLY FRIDAY 

Etter en hektisk uke er det godt å tenke på at jeg har frihelg, og den skal nytes til det fulle! Ettersom været ikke er noe å skryte av i dag har jeg kost meg inne med ferske rundstykker til frokost, en kopp med varm kakao og magasiner. En perfekt formiddag med andre ord! 

THURSDAY MOODBOARD

 

- Pictures from Pinterest -  

 

LEATHER PANTS, KNIT, MESSY BUN AND COFFEE
 
Nå som høsten har kommet for fullt er det på tide å fylle opp garderoben med deilige strikk, jeans, skjerf, poncho og alt som måtte høre med til høsten. Jeg har allerede kommet godt i gang med å fylle opp garderoben med disse nøkkelplaggene, det eneste som jeg føler mangler nå er en skinnbukse.   

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits