Maria Bergheim

GOOD MORNING FROM STOCKHOLM

 • Skrevet 28.11.2015 klokka 10:15
 • Kategori: EverydayDenne helgen har vi tatt turen til Stockholm, og vi storkoser oss allerede! Stockholm er en av mine favorittbyer, så dere kan tro om helgen skal nytes til det fulle. Mesteparten av gårsdagen tilbragte vi på spa, før vi senere på kvelden dro ut for å spise middag. Et eget innlegg om spaet vi var på kommer senere, så det er bare å holde seg oppdatert! 

Nå skal vi ut å knipse litt bilder før vi drar inn til sentrum. I dag er det shopping som står for tur, og etter gårsdagens vindushopping kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg! Ha en fin lørdag, dere ♥


HOT CHOCOLATE

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 16:25
 • Kategori: Everyday
HOT CHOCOLATE WITH MARSHMALLOWS
 

Ute regner det som bare det, og da er det ekstra koselig å sitte foran peisen med en kopp varm kakao i hånden. I dag er jeg hjemme hos familien for å planlegge årets julegavehandel, noe som er veldig koselig - men også lettere sagt enn gjort! Heldigvis har vi god tid ennå.

FLIP CLOCK SCREENSAVER

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 20:13
 • Kategori: Everyday

 

THE PERFECT SCREENSAVER 

Med en så fin skjermsparer kan macen gjerne stå til pynt på kjøkkenet døgnet rundt! Jeg er så fornøyd med flip clock som skjermsparer, og det fine med denne er at man ikke blir lei av den. Du kan selv laste den ned HER. I dag har jeg brukt noen timer på å planlegge den kommende uken, så nå er almanakken fylt med jobbvakter og gjøremål. 

MY EVERYDAY FAVORITES

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 14:38
 • Kategori: Everyday

Reklamebasert innlegg


SHARING SOME OF MY FAVORITE PRODUCTS

God tirsdag. Jeg har samlet sammen noen av mine hverdagsfavoritter som jeg tenkte å dele med dere, og mange av de kommer godt med i en hektisk hverdag. Nå som det begynner å bli kaldere ute er det viktig å ta vare på huden, og er det noe jeg selv må bli flinkere til så er det nettopp dette! Heldigvis har jeg funnet en god håndkrem som passer huden min perfekt, og den bruker jeg året rundt! Håndkremen fra Molton Brown gir rikelig med fuktighet og gir myke hender, i tillegg til det så lukter den helt fantastisk! 

Hårstrikk har jeg alltid liggende i vesken, og etter at jeg fikk prøve ut invisibobble har jeg ikke brukt noe annet siden! Disse hårstrikkene er helt fantastiske og er minst like gode som vanlige hårstrikk, men den største forskjellen som jeg har lagt merke til er at invisibobble ikke etterlater seg merker i håret! 

Til leppene varierer jeg mellom å bruke en lipgloss fra Clarins, og en leppestift fra MAC. Et lite tips dersom du ønsker at leppestiften skal sitte bedre og holde seg lengre, anbefaler jeg 'MAC Prep+Prime lip' som er en leppestift base, og den er såå god!

Pudderet fra Sensai er et must i hverdagen! Jeg påfører pudderet spesielt i T-sonen for å matte ned huden, og det holder seg fint i mange timer. Anbefales på det varmeste!

Da jeg var i Barcelona tidligere i vår kjøpte jeg med meg en liten parfymebeholder fra Sephora, og den har vært gull verdt siden dag en! Perfekt å ha dersom du reiser en del, eller bare ønsker å ha den med i vesken. 

CASUAL SUNDAY

 • Skrevet 15.11.2015 klokka 18:18
 • Kategori: Fashion

WEARING MY FAVORITE SNEAKERS

Ettersom været ikke var noe særlig i går bestemte vi oss for å droppe byturen til Molde, og ble istedet værende hjemme med filmer snurrende på skjermen fra morgen til kveld. En skikkelig innedag er lov når det er surt og kaldt ute! I dag derimot har jeg vært ute å knipset et par antrekksbilder, og fått ordnet litt i leiligheten. Om ikke lenge skal vi ordne oss å dra avgårde på kino - i kveld skal vi se den nyeste James Bond filmen, og det gledes!

BLANKET BASKET

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 13:50
 • Kategori: EverydayTHE PERFECT BLANKET BASKET 

Rett etter jobb i går dro jeg innom Kid for å kjøpe med meg denne fine flettekurven hjem. Den sklir rett inn i leiligheten og er passe stor til å ha både puter og pledd i! Jeg elsker å pakke meg inn i store deilige pledd om kvelden, så denne kurven er perfekt å ha stående ved siden av sofaen.

TODAY'S LOOK

 • Skrevet 08.11.2015 klokka 20:01
 • Kategori: Fashion
God søndagskveld  I skrivende stund sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme sammen med familien, og det kunne ikke vært en finere avslutning på helgen. Jeg har allerede kommet godt i gang med å planlegge den kommende uken, og ser frem til frihelg - dersom været er noenlunde tenker vi å ta oss en liten bytur til Molde! Nå skal jeg se farmen og spise deilig kveldsmat, før jeg reiser hjem til leiligheten. 

WEARING MY NEW SLIPPERS

 • Skrevet 05.11.2015 klokka 13:39
 • Kategori: Everyday


- UGG AUSTRALIA - 

Mitt nyeste innkjøp er disse deilige tøflene fra UGG, og etter å ønsket meg de i over ett år har jeg endelig gått til innkjøp av de. Perfekte til vinteren, og absolutt et must i garderoben! I dag har jeg slappet av hjemme, spist deilig forkost og har sett en haug med episoder av Pretty little liars. Formen har ikke vært helt på topp de siste dagene, men jeg krysser fingrene for at det blir bedre til helgen.

RIPPED JEANS

 • Skrevet 03.11.2015 klokka 19:19
 • Kategori: Fashion


Hadde helt glemt av å poste disse antrekksbildene fra forrige uke, men siden jeg har vært travelt opptatt med jobb de siste dagene har jeg ikke rukket å få tatt bilder når det har vært dagslys. Heldigivs har jeg fått satt av masse tid de siste dagene til å planlegge de kommende ukene, og det er så mye spennende å se frem til! 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits