Maria Bergheim

EN HUDPLEIESERIE SOM MATTER OG BALANSERER HUDEN

 • Skrevet 12.03.2016 klokka 11:35
 • Kategori: Samarbeid

Sponset produkter


 

 

PERFECT COMBINATION 

De siste ukene har jeg vært så heldig å få testet ut produktene fra Perfect Combination som er en hudpleieserie fra Babor. Dette er produkter for de som har fet og blandingshud, produktene er med på å matte ned blankhet og balansere huden. Porene blir mindre, man får godt med fuktighet til de tørre områdene i ansiktet og det justerer talgproduksjonen. 

 

· PORE REFINER ·
Dette er en ansiktslotion som matter ned blankhet i ansiktet, samtidig som den minsker porene. Kremen påfører jeg i T-sonen hver kveld etter at jeg har renset ansiktet.

 

· DAILY MATTIFYING CREAM ·
En eksklusiv dagkrem som jeg påfører hver morgen, denne kremen er så god på å matte ned huden samtidig som den gir fuktighet til tørre områder i ansiktet. For best resultat lar jeg kremen trekke godt inn i huden, før jeg legger på sminke.

 

· INTENSE BALANCING CREAM ·
Dette er en 24-timers nærende krem, og denne bruker jeg som nattkrem. Jeg påfører kremen hver kveld i hele ansiktet bortsett fra i T-sonen, der bruker jeg Pore Refiner. Kremen gir utrolig god næring til huden, og man våkner opp med en mer balansert og jevnere hud. Dette er den beste nattkremen jeg har prøvd! 


· · · · ·

Jeg har aldri vært så fornøyd med en hudpleieserie før, og etter å ha byttet til disse produktene har huden min blitt betraktelig mye bedre! Disse produktene fra Perfect Combination serien anbefales på det sterkeste dersom man ønsker å dempe blankhet i huden, og ønsker å få en jevnere hud. Babor har et stort utvalg av hudpleieprodukter, så jeg kan nesten garantere deg at du finner en serie som passer akkurat din hudtype - det har hvertfall jeg gjort, og er så utrolig fornøyd! 
 

MAKEUP FROM NILENS JORD

 • Skrevet 26.02.2016 klokka 16:43
 • Kategori: Samarbeid

                                                                                                                                                                                                             Reklamebasert innlegg 
 Den siste tiden har jeg vært så heldig å ha fått testet ut noen nye sminkekoster, og et fantastisk bronzing pudder fra Nilens Jord! Det er ingen tvil om at dette pudderet er et must have i sminkepungen, dersom du ønsker en naturlig og fin glød gjennom hele dagen. Dere finner bronzing pudderet HER.

Sminkekostene fra Gold Line Classic serien er noen av de beste kostene jeg har prøvd på lenge, og gir et fantastisk resultat! Pudderkosten har en perfekt størrelse som gjør det enkelt å påføre både kompakte og løse pudder, i tillegg til det så røyter ikke børsten i det hele tatt - noe som er et stort pluss! Blush sminkekosten er i mine øyner perfekt, den er akkurat passe stor og gjør det enklere å påføre rouge. Anbefales på det varmeste! Foundation kosten, brynskosten og øyeskygge kosten blir brukt daglig, og er absolutt noen av mine favoritter.
 

WALL POSTERS

 • Skrevet 09.10.2015 klokka 14:20
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

Nå har jeg endelig fått kjøpt rammer til plakatene mine, og jeg er så fornøyd! Plakatene bestilte jeg fra Desenio, og jeg anbefaler alle til å ta turen innom dersom man er på leting etter noen enkle, og stilfulle plakater til å pynte med. Som dere ser så har jeg ikke fått hengt de opp på veggen enda, da jeg fortsatt er litt usikker på hvor jeg vil ha de.
Enn så lenge har de fått plass på soverommet! 

ALL ABOUT THE DETAILS

 • Skrevet 30.09.2015 klokka 15:20
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

DANIEL WELLINGTON Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til så er det å bruke mer detaljer til antrekkene mine, selv en klokke kan gjøre så mye med et enkelt antrekk! Jeg har nylig mottatt et klokkebånd fra Daniel Wellington, og nå som jeg har byttet ut det gamle klokkebåndet med det nye tror jeg at denne klokken kommer til å bli mye mer brukt! Dersom du har en klokke fra Daniel Wellington, og ønsker å bytte til et nytt klokkebånd er det fult mulig! Alle båndene finner du HER

Dersom du ønsker å bestille deg en klokke, en klokkereim eller en klokke til noen du er glad i, kan du bruke rabattkoden "DWBERGHEIM" - da får du 15 % rabatt på ditt kjøp! Gjelder til 31.oktober. 

GHD VINTAGE PINK

 • Skrevet 25.09.2015 klokka 12:30
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg Årets ghd limited edition pink sortiment finner dere nå hos ulike frisørsalonger, og nettbutikker. Stylingproduktene er inspirert av moteverdenens aktuelle vintage trend, med duse og elegante farger. For 10. år på rad har ghd gått inn i kampen mot brystkreft, så for hvert solgte stylingjern, hårføner og hårbørste fra Vintage pink kolleksjonen er du med på å støtte kampen mot brystkreft! 

  Jeg har vært så heldig å få tilsendt et ghd stylingjern fra Vintage Pink kolleksjonen, og har testet den ut i noen uker. ghd V styler har de perfekte avrundede platene som gjør det enkelt å skape en perfekt hverdagslook, eller festklare krøller om man skulle ønske det! Jeg bruker ghd stylingjernet mitt hver eneste dag, og er så utrolig fornøyd! Dersom du ønsker å lese mer om denne kampanjen kan du gjøre det - HER

Direkte link til ghd V styler finner du - HER. I denne pakken vil du også få med en lekker varmeresistent veske som du kan ha stylingjernet og andre produkter i!

Adams matkasse

 • Skrevet 17.09.2015 klokka 14:21
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

God torsdag! Til en liten forandring denne uken så hadde jeg på alarmen klokken 08:15 i dag, og klarte å komme meg opp av sengen etter å ha slumret alarmen tre ganger. Nå som det er tilbake til hverdagen er det best å komme inn i vanlige rutiner igjen! 

Som oftes bruker vi å skrive handleliste for den kommende uken, og dette gjør vi hver søndag. Det mest utfordrende med denne planleggingen er å vite hva man skal ha til middag fem dager frem i tid. I tillegg til det så blir middagsideene tørrere og tørrere - og her er det kanskje flere som kjenner seg igjen ? Vel, denne uken har vi prøvd noe nytt! På mandag fikk vi en levering fra Adams Matkasse, og det har vært helt fantastisk! Menyen for uken er allerede lagt for oss, det eneste vi trengte å kjøpe inn på butikken var noen småting - ellers er alt inkludert av råvarer. Med Adams Matkasse unngår du også småturer på butikken, og impulskjøp når alle middagene er nøye planlagt :-) 
 DISSE MATKASSENE KAN DU VELGE MELLOM 

- Orginalkassen : Den passer perfekt til deg som ønsker å lage inspirerende og utfordrende middager med spennende smaker. 

- Barnekassen : denne består av enkle retter som er lett å like. Den passer både til store og små! 

- Ekspresskassen : Perfekt for de som har det travelt i hverdagen, her får du raske, gode og enkle middagsretter i en hektisk hverdag.

- Fri for-kassen : Dette er Norges eneste allergivennlige matkasse, og er helt fri for egg, melk og gluten - samtidig som den er like næringsrik. Fantastisk! 

- Sunn & Lett kassen : Denne matkassen er laget i samarbeid med vektklubb.no og er tilpasset til deg som ønsker å spise sunnere eller gå ned i vekt. Den inneholder mye mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt!

 

SLIK FUNGERER DET 

Du velger selv den matkassen som passer deg og din familie best, deretter velger du antall personer og hvor mange middager du ønsker. Her kan du velge mellom 3 til 5 middager. Matkassen du har bestilt blir levert med oppskriftshefte hjem på døren din. Dersom du ikke skulle være hjemme når matkassen blir utlevert vil du få en SMS om at den har blitt levert.  

Det fine med Adams Matkasse er at du selv styrer leveransene dine. Du kan ha levering hver uke, annenhver uke eller en gang i måneden - dette bestemmer du helt selv, og det er heller ingen bindingstid på noen av matkassene. 

Vi gikk for orginalkassen og er veldig fornøyd med det! Det er mye variert, og mye spennende smaker - anbefales på det varmeste! Dersom du vil teste ut Adams Matkasse til deg og din familie, kan du klikke deg inn HER for å bestille. Dere som bestiller via dette blogginnlegget og bruker rabattkoden : BLOGG_MARIA vil du få 20% rabatt på første levering og en gratis fruktkasse kommer som et tilleggsprodukt. 

Moroccanoil treatment

 • Skrevet 26.08.2015 klokka 22:17
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

En av de beste oljene jeg bruker i håret er Moroccanoil og denne har jeg brukt i mange år. Oljen påfører jeg i tuppene når håret er fuktig for å hindre slitasje i tuppene, i tillegg til det så gir den næring og en fantastisk glans til håret. Ett stort pluss med Moroccanoil er at den inneholder varme og UV-beskyttelse! Direktelink til Moroccanoil Treatment finner dere - HER.- Moroccanoil Treatment -
For best resultat bruker jeg i tillegg Moroccanoil shampoo og balsam for å gi håret ekstra mye volum. Moroccanoil Treatment finnes også i en mindre størrelse som passer perfekt når man skal ut å reise! Dersom dere ønsker å lese mer om shampooen og balsamen kan dere gjøre det - HER. Flere som bruker Moroccanoil Treatment ? 

Beautyblender og invisibobble

 • Skrevet 21.08.2015 klokka 10:11
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg

På tide å vise dere noen nye produkter som jeg mottok denne uken, og de fleste av dere har sikkert hørt om den fantastiske beautyblenderen. Jeg har hørt så mye positivt om denne sminkesvampen, og kan nesten ikke vente med å få testet den ut! Beautyblenderen gir en jevn påføring av for eksempel foundation, og vil ikke etterlate kanter eller linjer ved påføringen - grunnen til dette er fordi den er formet som et egg! Mer om den orginale beautyblenderen + bling ring kan dere lese om -HER.

I tillegg til den orginale beautyblenderen har de flere ulike typer, som blant annet Micro.Mini. Den sminkesvampen er 1/4 av størrelsen til orginalen som dere ser på bildet under. Micro Mini er den perfekte sminkesvampen til å påføre concealer under øynene, på siden av nesten, over akner og alle andre små områder det ellers er vanskelig å komme til med en større svamp eller sminkekost. Micro.Mini kan dere lese mer om - HER.

- På bildet under kan dere se de små Micro.Mini sminkesvampene, og den orginale beautyblenderen med bling ring - 


Blendercleanser solid er en god rens for beautyblender svampene, og ettersom den kommer i fast form er den også enklere å ha med seg når man er ute å reiser. Rensen skal fjerne alle rester og bakterier fra sminkesvampen. Direkte link til rensen finner dere - HER.Til slutt så må jeg bare fortelle dere om de fantastiske invisibobble hårstrikkene. Disse har jeg allerede tatt i bruk, og er så fornøyd! Hårstrikkene er designet for å være med skånsom mot håret, i tillegg til det så etterlater de ikke merker i håret - noe som er ett stort pluss!

Mer om invisibobble kan dere lese om - HER, og beautyblender - HER
Har dere prøvd noen av disse produktene før ? 

GIVEAWAY - VINN PERSONLIG ALMANAKK

 • Skrevet 09.08.2015 klokka 18:24
 • Kategori: Samarbeid

I samarbeid med Personlig Almanakk skal jeg holde en giveaway hvor en av dere kan vinne en selvdesignet almanakk, og nå som skolestart nærmer seg passer det perfekt å kunne vinne sin egen almanakk til det nye skoleåret! Hos Personlig almanakk har du muligheten til å designe både forsiden, innholdet og baksiden ut i fra hvordan du selv ønsker det, i tillegg til det så velger du selv hvilken måned den skal starte i! 


Jeg har hatt almanakker fra Personlig almanakk de siste årene, og kunne ikke vært mer fornøyd! I almanakken min skriver jeg opp alle jobbvakter, avtaler, bursdager og planer - noe som er veldig greit i en hektisk hverdag! Den er også veldig grei å ha med seg i vesken, verken for liten eller for stor. Husk at du kan følge Personlig almanakk på Instagram @personligalmanakk, og på Snapchat heter de pers_almanakk - her finner du blant annet gode tilbud og inspirasjon.

 

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE - 

Følg meg på instagram @mariabergheim
Legg igjen en kommentar med navnet ditt og mailadressen din

Vinneren trekkes i løpet av uken, lykke til! 

 

Marble Macbook

 • Skrevet 29.07.2015 klokka 13:35
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg 

Er det noe jeg har ønsket meg lenge så er det et marmor cover til macen - og nå har jeg endelig skaffet meg ett! Etter å ha hatt macen i over 4 år var det på tide å friske opp med et cover som både ser fint ut, og som beskytter mot riper.

Hos Caseapp har de et stort utvalg av deksler og cover til blant annet iPhone, iPad, Samsung og iPhone. Der finner man ferdig designet deksler og cover, men man kan også designe sine egne deksler dersom man ønsker det! Da kan man selv velge om man ønsker å legge til bilde, eller tekst. Jeg bestilte coveret "Hvit marmor", selv synes jeg dette coveret var litt for mørkt, men med god hjelp fra Caseapp redigerte de det litt lysere og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! 

- Marble Macbook - 

Direkte link til coveret finner dere - HER. Hva synes dere ? 

Green people

 • Skrevet 20.07.2015 klokka 15:25
 • Kategori: Samarbeid

Reklamebasert innlegg.

Fremover skal jeg teste ut noen produkter fra Green people, og denne serien har et stort utvalg av økologiske produkter til hele familien. De tilbyr alt fra hudpleieprodukter og hårpleie, til sminke og solpleie! Green people tilbyr produkter som er naturlige, sertifiserte økologiske og effektive. I tillegg til det så har ingen av produktene blitt testet på dyr!


Sun Lotion
Dette er en naturlig solkrem som effektivt beskytter mot UVA og UVB stråler. 

Hydrating After Sun
En naturlig after sun lotion som passer til alle hudtyper. Den virker kjølende på solvarm hud, og kan brukes daglig som en lett og kjølende body lotion. Denne kan brukes både på kropp og i ansikt.

Gradual Tan Moisturiser
En dagkrem som gradvis gir naturlig selvbruning til både ansikt og hals. Den gir fuktighet til huden, samtidig som den nærer og beskytter den. Denne kremen passer til alle hudtyper!  

Fruit Scrub 
Dette er en effektiv og naturlig skrubb, den fjerner døde hudceller og urenheter samtidig som den mykgjør huden. 

Eye Cream
Øyekremen er perfekt for tørr hud og sensitiv hud i øyeområdet, samtidig som den gir fuktighet til huden. Den inneholder vitaminer, mineraler og antioksidanter. 

 

Jeg kommer til å dele mine erfaringer etter å ha blitt bedre kjent med disse produktene. 

Har noen av dere prøvd produkter fra Green people ? 

Pressed powder

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:25
 • Kategori: Samarbeid

Sponset produkt

 

God kveld, dere! Fraværet skyldes mye skolearbeid, og dessverre så har jeg mye å gjøre hele neste uke også. Forhåpentligvis får jeg tid til å forhåndsskrive noen innlegg til dere i helgen. 

 

De siste dagene har jeg testet ut Makeup Revolutions Pressed powder, som har blitt lansert i dag og dette pudderet er nå tilgjenglig i deres nettbutikkk. Pressed powder er med på å redusere glans i ansiktet, men passer også veldig fint å legge over en foundation. Pudderet kommer i en kompakt form og pakningen inneholder både svamp og speil, noe som gjør det perfekt å ha med i vesken. Selv foretrekker jeg å bruke en stor pudderkost til dette pudderet, ettersom jeg ikke er så glad i å bruke svamp til påføring. Dette er så klart opp til hver enkelt! Prisen på dette produkter er ikke dyrere enn 49,- , og direkte link til pudderet finner dere, HER

 

Scandic Solli

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:22
 • Kategori: Samarbeid

/ Sponset opphold 

 

Hei dere. Siden vi kom hjem sent søndagskveld ventet jeg med å pakke ut mac'en til i dag. Helgen har vært helt fantastisk - vi har spist mye god mat, shoppet litt og virkelig slappet av. I tillegg til alt dette hadde vi en utrolig flott junior suite hos Scandic Solli, og dette hotellet er midt i blinken for deg som ønsker å bo sentralt når du er i Oslo - det ligger bare noen få minutter unna Aker Brygge og ellers er det ganske sentralt i forhold til både Karl Johans gate og Bogstadveien!

 

Scandic Solli er et moderne hotell som byr på flotte hotellrom, god service og ikke minst en fantastisk frokost. Dersom du ønsker å spise en god middag, eller en bedre lunsj kan man også benytte seg av hotellets restaurant, V Solli Bar & Spiseri. I helgen har de underholdning i restauranten hvor de spiller mye bra musikk, og man vil også få snillere priser - After Work anbefales på det varmeste! 

 Makeup Revolution

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:22
 • Kategori: Samarbeid

// Sponset produkter

 

For en stund tilbake mottok jeg en pakke i posten fra Makeup Revolution, med noen av deres skjønnhetsprodukter. På bildene under kan dere se hvilke produkter som jeg fikk tilsendt, og ettersom jeg har brukt disse produktene en god stund tenkte jeg å komme med en liten produkt anmeldelse. Makeup Revolution er et ganske nytt merke som ble lansert i mars i fjor, og dette er et merke alle har råd til. De satser nemlig på produkter med god kvalitet, til relativt lave priser.

 

 

Av disse produktene var det nok øyenskyggepalettet som falt best i smak! Fargene er en fin blanding av skimmer og matte nyanser, noe som gjør det perfekt å bruke til både hverdag og til fest! Øyenskyggekosten falt dessverre ikke like godt i smak, ettersom jeg synes det er enklere å bruke en litt 'løsere' kost til å påføre øyenskygger med. Direkte link finner dere her

 

Mascaraen gir en ekstra effekt på vippene, slik at de holder seg bøyde gjennom hele dagen. Samtidig vil man få et veldig fint og naturlig resultat. Direkte link finner dere her

 

 

Dersom du ønsker en naturlig glød i ansiktet er pudder blushen fra Makeup Revolution et fantastisk alternativ! Den sitter godt gjennom hele dagen, og finnes i mange nyanser - link finner dere her

 

Leppestiften har en utrolig kvalitet, og er for mange et must i sminkenpungen. Selv er dette noe jeg ikke bruker så ofte, og det er nok rett og slett fordi jeg glemmer litt av det. Dersom du er på utkikk etter den perfekte leppestift anbefaler jeg leppestiftene fra Makeup Revolution på det varmeste, serien Amazing Lipstick har hele 20 nyanser å velge mellom!

 

Har noen av dere hørt om Makeup Revolution ? 

 

 

Mythic Oil

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:21
 • Kategori: Samarbeid

 // Sponset produkt

 

For en stund tilbake mottok jeg en pakke i posten fra Hairtrade, og den inneholdt en hårolje fra L'oréal. Den har jeg brukt nesten hver dag i det siste, og siden den falt så godt i smak tenkte å skrive en liten anmeldelse om Mythic oil. 

 

Mythic oil er en god hårolje som gir mye næring til hodebunnen, og samtidig vil man få en fin glans uten at håret blir tungt. Oljen påføres enten i håndkletørket hår eller etter føning, og man trenger ikke mer enn 1-2 små porsjoner med olje - det skal være nok til å ha i hele håret! Jeg påfører oljen i håndkletørket hår før jeg føner det helt tørt, da er det også enklere å forme frisyren jeg ønsker. Etter å ha brukt denne et par ganger merker jeg at håret mitt har blitt mye fyldigere enn før, og mindre statisk - noe som er helt fantastisk! 

 

Direkte link til håroljen finner dere, herHar noen av dere prøvd denne før ? 

 


Favorites : Balmain Hair

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:20
 • Kategori: Samarbeid

// Sponset produkter

 

Heihei! Jeg har vært så heldig som har fått prøvd noen fantastiske produkter fra Balmain, og i de siste ukene har hvert enkelt av disse produktene blitt en favoritt på hver sin måte. Alle produktene inneholder gode ingredienser som f.eks. silkeprotein og arganolje. I tillegg så lukter de himmelsk! Alle produktene kan brukes i både vått og tørt hår, bortsett fra hårsprayen. 

 


 

Texturizing salt spray som dere ser på bildet til venstre, er en fantastisk saltvannsspray som gir håret mye volum og tekstur, samtidig som det blir røft! Perfekt til sommeren! 

 

Silk perfume er uten tvil min største favoritt! Den gir deg den perfekte finish, og håret lukter himmelsk hele dagen. I begynnelsen var jeg litt skeptisk til å ha parfyme i håret, men etter hvert har dette blitt noe som jeg bruker hver dag. Anbefales på det varmeste ♥ 

 

 

Jeg har aldri vært noe særlig flink til å bruke hårspray i håret mitt når jeg f.eks. krøller det, og grunnen til det er at sprayen ikke holder seg i håret. Sist jeg krøllet håret brukte jeg Session spray strong fra Balmain, og krøllene holdt gjennom hele dagen! Så med denne hårsprayen skal man ikke være redd for at frisyren ikke holder.  

 

Dry shampoo er perfekt på alle måter! Denne tørrshampooen inneholder unike silkeproteiner, og den gir et fantastisk volum til håret! Har du dårlig tid er nøkkelen til et velstelt hår - dry shampoo fra Balmain!

 

Dersom dere ønsker å lese mer om produktene kan dere klikke dere inn her, der står det også mye om de andre produktene i serien : @balmainhairnorge, Balmainhair.com,  facebook.com/balmainhairnorge.  Har noen av dere prøvd noen av disse produktene før ? 

 

- Anbefaling av sminke -

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:15
 • Kategori: Samarbeid

 // Reklamebasert innlegg

 

Sist jeg var i Stockholm var jeg på besøk hos Birgitta som er utdannet makeupartist og som har sitt eget sminkemerke - .Färg, og ikke nok med det men hun har også flere skoler i Sverige for de som ønsker å utdanne seg til å bli en makeupartist. I ny og ne har jeg fått tilsendt produkter av merket .Färg som jeg har testet ut og anbefalt videre til dere, og når jeg var på besøk hos henne fikk jeg et aldri så lite kurs i det grunnleggende. Da ble jeg både sminket og vist hvordan ting skulle gjøres og med dette har jeg lært utrolig mye som jeg virkelig ikke hadde peiling på fra før av. Og som dere ser på bildene under fikk jeg med meg noen av produktene som hun brukte, og da tenkte jeg å skrive litt om disse og kanskje vise dere hvordan øyenskyggene ser ut på. Ser nå at jeg har glemt å ta med pudderet på bildene, men dette kan jeg vise dere i et innlegg senere. 

 

 

På bildet under kan dere se sminkekostene som ble med meg hjem, og jeg kan ikke si noe annet enn at de er fantastiske ♥ Øyenskyggekostene er av ekte ponny hår og er derfor veldig myke og lett å jobbe. Den største bruker jeg både når jeg legger en base farge og når jeg skal blende ut en mørkere farge. Direktelink til kosten finner dere HER♥ Så har jeg den kosten som har en litt mindre børste og den bruker jeg til å blende ut øyenskyggen i globalen, og siden kosten er såpass liten er det mye enklere å blende ut øyenskyggen. Direktelink finner dere HER. Til slutt så har vi denne 'penselen' som jeg bruker til å utfylle brynene mine med.

 

Alle skyggene fra .Färg er multifunksjonelle, noe som vil si at du kan bruke de som både øyenskygge, rouge, highlight og til bryn. Du trenger heller ikke så mye produkt på kosten din fordi det gir fra seg veldig mye farge. Øverst til venstre kan dere se øyenskyggen som jeg bruker som base farge, den heter Grädde og denne finner dere HER. Så har vi fargen Valnöt som jeg bruker til hverdag og denne legger jeg ytterst på øyelokket. 

 

Persika, som er den rosa skyggen bruker jeg som rouge, men denne kan og så brukes som øyenskygge. Den er litt mørkere enn på bildet, men når man påfører denne i ansiktet vil man få en veldig naturlig og fin farge! Skyggen finner dere HER. Den siste fargen som er helt svart bruker jeg til å utfylle brynene mine med, og siden man trenger veldig lite produkt på kosten er det lettere å jobbe med fargen. Den passer fint å bruke som øyenskygge dersom du skal på fest og skal ha smokey eyes. Fargen heter Kaffe og dere finner den HER.

 

Til slutt så tenkte jeg å vise dere en flytende mineral foundation som passer til alle hudtyper, den inneholder SPF 15 og er oljefri. Så denne er veldig god dersom noen har litt fet hud i T-sonen! Det som jeg merket spesielt godt med denne foundationen er at den ikke er så veldig flytende, men heller litt mer tykk om dere skjønner hva jeg mener. Den dekker utrolig godt og man trenger heller ikke mye produkt på kosten. Foundationen finner dere HER.

 

Er det noen av dere som har prøvd produkter fra .Färg ? 

Dyptrensende ansiktsbehandling

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:14
 • Kategori: Samarbeid

På tide fortelle dere om dyprensen som jeg fikk når jeg var i Oslo, dette er altså en ansiktsbehandling som passer til alle hudtyper - både menn og kvinner.

 

Behandlingen består av : 

 

Rens - Fjerner sminke og renser huden for avfallstoffer som svette, talg og forurensing
Hudanalyse - Kartlegger hvilken hudtype du har og hvilke behov huden har for behandlingen
Peeling med damp  - Fjerner døde hudceller, åpner porene, myker opp talg og øker blodsirkulasjonen i huden 
UtklemmingFjerner tilstopninger i huden, sorte prikker og overflødig talg
MaskeTilpasses hudens behov. Selv fikk jeg en maske som både beroliget huden under slipingen, samtidig som den ga mye fukt og litt næring
Produkter -Øyekrem, serum og dagkrem som er tilpasset din hud

 

Det viktigste for å oppnå frisk og vakker hud er å ha gode rutiner på sin daglige hudpleie, og hos en profesjonell hudterapeut får du veiledning om hvordan du best skal behandle huden din og hvilke produkter som passer deg best. Plages du med uren hud er det ekstra viktig å rense huden med et godt produkt både morgen og kveld, og ikke minst tilføre fukt! Et godt tips er å drikke mye vann for å fukte huden din fra innsiden. Dersom du bruker feil produkter kan det gjøre problemhud verre, så jeg anbefaler å investere i ordentlige produkter og ta deg tid til å bruke de slik de skal for å oppnå gode resultater.

 

Jeg fikk også utført diamantslip på huden, noe som er en manuell sliping av hudens overflate, dette er altså ekstra effektivt for blant annet akne, store porer, hudormer og ujevn hud. Om du ønsker en diamantslip så er dette en fin tilleggsbehandling, men den inngår ikke i en ordinær dyprens!

 

I min behandling brukte Elisabeth produktene Facial Cleanser og Face & Body Scrub fra md formulation. Eyes & Lips Treatment mask fra Matis, og Clearing complex Masque fra md formulation. Til slutt la hun Decléor harmonie calm gel cream for øynene, Priori skin renewal cream serum og Priori barrier repair complex fuktighetskrem.

 

 

Siden jeg aldri har hørt om denne ansiktsbehandlingen før var jeg litt skeptisk og nysjerrig på hvordan hun utførte den på huden, så under hele behandlingen fortalte Elisabeth hva hun skulle gjøre og hvordan ting fungerte - dette gjorde det mye mer behagelig for meg og jeg visste at jeg var i trygge hender! Etter behandlingen la hun en naturlig sminkelook som gjorde det mer komfortabelt for meg når jeg dro der i fra, jeg synes det er viktig å føle seg komfortabel etter en sånn type ansiktsbehandling fordi huden kan bli veldig følsom og rød. I ettertid har denne behandlingen også hjulpet meg med å dempe rødheter i ansiktet spesielt i kinnene, samt så har huden min blitt mye finere.

 

I tillegg til denne fantastiske dyptrensende ansiktsbehandlingen fikset skjønne Elisabeth brynene mine, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er strålende fornøyd med resultatet. Hun er veldig flink til å se hvilken form som passer til deg, og istedet for å ta alt for mye tar hun heller litt og litt for at du skal bli fornøyd og få den formen du ønsker. 

Skjønne Elisabeth og Emma 

 

Rabattkode til dere :

 

Dersom noen av dere ønsker denne type ansiktsbehandling eller styling av bryn kan dere bestille time hos Neroli - HER og fra 1.Juni - 31. August vil dere få et eksklusivt tilbud med 25% rabatt på dyprensen og hele 50% på styling av bryn! Koden som dere skriver inn under bestillingen er : MARIA SOMMERHUD. Jeg anbefaler alle til å ta denne behandlingen for å finne ut hvilken hudtype du har og hvilke produkter som passer deg best for å oppnå gode resultater. Om du ønsker mer informasjon om de ordinære prisene kan du gå inn HER. Salonger ligger i Fredensborgveien 24, i Oslo - mer informasjon om dette finner du blant annet på hjemme siden deres, eller på Facebook-siden deres - HER. Har noen av dere prøvd dyptrensende ansiktsbehandling før ? 

 

( Sponset behandling) 

Smaken av sommer

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:13
 • Kategori: Samarbeid

 ( Reklamebasert innlegg ) 

Hei og fin tirsdag, dere!  For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Nestea som inneholdt isteer i 5 forskjellige smaker og det er ingen tvil om at jeg har funnet min favoritt blant disse. Nestea Iced Tea Peach er uten tvil min favoritt og det har den vært så lenge jeg kan huske - smaken er ubeskrivelig god ♥ Jeg ble også positivt overrasket da jeg oppdaget at alle Nestea-smakene ble lansert med mindre sukker og 30% færre kalorier. For ikke å glemme at White Peach fortsatt er sukkerfri! 

 

Jeg tenkte også å nevne at Nestea arrangerer en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en drømmereise for 2 personer til en verdi av 30 000,-. For å være med kan dere gå inn HER - spinn flasken og delta! Ikke glem å legg ut et sommerbilde på Instagram med hashtag #nesteasommer - del så mange bilder du ønsker helt frem til 17. august. Lykke til! 

 

Hva er din favorittsmak ? 

 


Lashes by Kasja

 • Skrevet 20.06.2015 klokka 19:11
 • Kategori: Samarbeid

/ Sponset behandling 

Hei dere!

 

Når jeg var i Oslo dro jeg innom Katarzyna, på salongen hennes Lashes by Kasja og satte på vippe extensions - og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er kjempefornøyd med resultatet! Kasja er såå dyktig og gjorde en fantastisk jobb med vippene, så nå er de fine og samtidig ser de så naturlig ut  Salongen hennes, Lashes by Kasja ligger i tordenskioldsgate 7 og det er lett å finne frem, selv for den som ikke er då kjent i Oslo - selv gikk jeg strake veien ned til Nationaltheatret, og videre til venstre før jeg fant gaten til høyre forbi Ferner Jacobsen. 

 

Om du ønsker å sette på vippe extensions, eller negler bør du virkelig bestille deg en time hos vakre Katarzyna  - jeg kan garantere at du blir fornøyd med resultatet, og at du er i trygge hender! Dere kan kontakte henne enten på facebook siden hennes, HER eller på telefon : 93922418.   Hva synes dere om resultatet ? 

 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits