Maria Bergheim

TUESDAY MOODBOARD

- Pictures from Pinterest -


· WHITE, BEIGE AND BLACK ·
 

Helt siden vi kom hjem fra København har dagene gått i ett, alt fra jobb, familiemiddager og konfirmasjon - noe som har vært veldig hyggelig! Nå kjenner jeg at det er godt å kunne finne frem macen igjen, etter en liten pause. Som dere ser så har jeg samlet sammen litt inspirasjon, og det passer jo bra nå som en ny uke har begynt!

SOME BEAUTY FAVORITES YOU MUST HAVE

         Reklamebasert innlegg


THREE NEW FAVORITES IN MY MAKEUP BAG 


Nå er det virkelig på tide å vise dere mine nyeste favoritter i sminkepungen, som jeg har testet ut den siste tiden. Jeg er så fornøyd med alle produktene, og det må jeg så klart dele det med dere!

 

bareSkin Perfecting Veil 
Dette pudderet fra bareMinerals bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, og absorberer overflødig olje i huden. Jeg påfører pudderet i hele ansiktet helt til slutt, som en siste finish. Da vil også sminken sitte mye bedre gjennom hele dagen! 


The Balm Sexy Mama Anti-shine powder
Et must have i sminkepungen er uten tvil dette transparente anti-shine pudderet, Sexy Mama fra The Balm. Og er det noe jeg alltid har med meg i vesken så er det dette pudderet! Så snart huden begynner å bli blank, finner jeg frem pudderet og matter ned huden igjen - enkelt og greit!


Real Techniques - Arched powder brush 
Ord kan ikke beskrives hvor perfekt denne pudderkosten er!  Jeg bruker den til å påføre solpudder, og det gir et fantastisk resultat! Selve kosten er kjempemyk, og er formet slik at den frigir perfekt mengde med pudder, og det beste med denne formen er at den gjør det enkelt å påføre pudderet. ♥

 

 · · · · · · 
 
 

SLIK FÅR DU VOLUM I HÅRET

                   Reklamebasert innlegg


NEVER A BAD HAIR DAY

I det siste har jeg testet ut en hårføner fra ghd, og i den pakken fulgte det også med to praktiske hårklips som har blitt flittig brukt. Jeg er helt avhengig av å ha en hårføner som tørker håret mitt på bare noen få minutter i hverdagen, men som også kan være til hjelp med å føne volum og struktur i håret ved en annen anledning. I tillegg til at denne air hårføneren fra ghd både er perfekt til hverdags- og festbruk er den også lett å holde, har enkle brukefunksjoner og har mulighet til å blåse både varm og kald luft - noe som jeg er helt avhengig av! Hårføneren får du kjøpt HER.


 · · · · · · ·

For en månedstid siden gikk jeg til innkjøp av en ny shampoo og balsam fra merket Aveda. Hårproduktene er helt fantastiske, og uten tvil noen av de beste dersom man ønsker å få volum i håret uten å tyngde det!
Produktene anbefales på det varmeste!

SUNDAY MOODBOARD- Pictures from Pinterest and Weheartit - 


· SOFT COLORS ·

Duse farger er uten tvil det som inspirerer meg mest for tiden, og når jeg ser på bildene over kunne jeg virkelig tenke meg å pynte leiligheten med friske blomster, gå til innkjøp av et sengesett i dus rosa og pynte med en lightbox lampe på soverommet. Om jeg kjenner meg selv rett, ender jeg nok opp med litt interiør shopping på nettet. 
 

SUNDAY MOODBOARD


- Pictures from Weheartit -


⋅ BLACK, WHITE, GREY AND GREEN ⋅
 

I går ble jeg sittende å scrolle nedover weheartit i timesvis, og det resulterte i at jeg fant litt inspirasjon som jeg ønsker å dele med dere. Som blant annet disse herlige bildene, og når jeg ser på de så får jeg bare lyst til å finne frem kameraet å knipse i vei! Denne søndagen skal jeg nyte til det fulle, og det håper jeg dere også gjør ♥

 

SUNDAY MOODBOARD


 

- Pictures from Pinterest - 


   A HINT OF BLUE     

Jeans, lyse farger og basic plagg som kan kombineres med alt - det er bare stikkord for hva jeg skal fylle den kommende vårgarderoben med! I dag har jeg så vidt begynt å pakke bort de varmeste strikkagenserne mine, og samlet sammen klær som ikke blir brukt. Så nå er det god plass til litt nyheter i garderoben - og det føles godt! Nyt søndagen ♥

 

MONDAY MOODBOARD


- Pictures from Pinterest - 

Etter en tung uke, hvor mye har skjedd, valgte jeg å legge bloggen til sides - og det har vært godt med en liten pause. Men nå står en ny uke for tur, og jeg tror dette kommer til å bli en fin uke. Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder, da det har vært dårlig vær de siste dagene, satte jeg sammen litt inspirasjon til dere! Ha en fin mandag ♥

HOW I PLAN MY WEEK


THINGS TO DO .....


Søndagskveldene bruker jeg til å planlegge den kommende uken med ting som må gjøres, ukes handelen, blogg-idéer og jobbvakter. Dette gjør at jeg sparer mye tid i hverdagen, i tillegg til det så er det mye lettere å få ting gjort! For å få en skikkelig oversikt over hva som må gjøres til en hver tid, skriver jeg alltid ut en 'To do-liste' som inneholder alle dagene i uken. Dersom du selv ønsker å skrive ut listen, finner du den HER.

MY FAVORITE CLEANSING CREAMCOZY BLANKET, SKIN CARE PRODUCTS AND MAGAZINE 


Etter en lang uke var det godt å koble helt av på søndag. Dagen ble fylt med serie, te og selvpleie - noe som passet meg midt i blinken! I går bestemte jeg meg også for å prøve ut en gelemaske fra Matis, som skal gi fuktighet til huden og en ny friskhet. Jeg ble positivt overrasket over hvor godt den virket på huden, og skal absolutt ta den med i hudpleie rutinene mine fremover ♥ 

Ett annet produkt jeg ønsker å tipse dere om er en rensekrem fra Sensai. Den har jeg brukt daglig i noen måneder nå, og er så fornøyd! Jeg starter alltid med å fjerne sminken med en sminkeserviett fra Aquaderma, deretter påfører jeg kremen i hele ansiktet og lar den virke i noen minutter, før jeg skyller ansiktet grundig med vann. Rensekremen fjerner blant annet talg, sminke og andre urenheter i huden - samtidig som den etterlater huden silkemyk!


THURSDAY MOODBOARD

 

- Pictures from Pinterest -  

 

LEATHER PANTS, KNIT, MESSY BUN AND COFFEE
 
Nå som høsten har kommet for fullt er det på tide å fylle opp garderoben med deilige strikk, jeans, skjerf, poncho og alt som måtte høre med til høsten. Jeg har allerede kommet godt i gang med å fylle opp garderoben med disse nøkkelplaggene, det eneste som jeg føler mangler nå er en skinnbukse.   

Sunday moodboard

- Pictures from Pinterest - 

God søndagskveld! Jeg har inntatt sofakroken for kvelden med Netflix på tv'en, og ferske rundstykker med ost og skinke på til kvelds. I går gikk nemlig turen til Trondheim for å handle inn diverse til leiligheten, og vi kom hjem med en fullstappet varebil når klokken var rundt 04:30 i natt. Så dere kan tenke dere hvor trøtte vi var i dag morges! Resten av kvelden skal nytes før en ny uke står for tur. Hva synes dere om dagens inspirasjon ? 

Always a favorite- S T R I P E S - 


Etter en helt fantastisk fin ferie har vi nå kommet hjem, og er snart klar for hverdagen igjen. Jeg har enda noen dager fri før jeg begynner på jobb igjen, og de skal nytes! I dag har vi vært innom den nyeste h&m butikken i Ålesund, og da måtte jeg så klart kjøpe med meg en enkel svart skjorte - perfekt til høsten! I tillegg til det så dro vi innom Kid for å kjøpe noen nye pynteputer, og de passer så godt inn i leiligheten. Skal vise dere bilder i morgen!  

Det siste jeg trenger i walk-in garderoben er en t-skjorte eller genser med stripete mønster. Likevel er det som blir med meg hjem om jeg kommer over noe jeg liker! På bildene over kan dere se et lite utvalg av mine favoritter, og ettersom jeg elsker striper har jeg så klart t-skjorter, gensere og topper i alle varianter. Det perfekte basisplagg spør du meg. 

Tuesday moodboard- Pictures from Pinterest - 

Hei dere! Hvordan har dere det ? Vi har akkurat ordnet oss og skal snart ned på stranden. De siste dagene har det vært overskyet så da har vi vært flinke til å fylle dagene med sightseeing, shopping og leie av scooter - noe som var utrolig gøy! Resten av uken er det heldigvis meldt sol og fint, så da krysser vi fingrene for at det stemmer. 

Dette glemmer du å vaske

Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til, så er det å vaske sminkekostene mine oftere. Jeg merker også at resultatet av sminken blir mye finere når sminkekostene er rene! La vasking av sminkekoster bli til en vane, og ikke ett ork. 

- Take care of your makeup brushes - 
 HOW TO CLEAN YOUR MAKE UP BRUSHES  

Start alltid med å finne frem det du trenger, i mitt tilfelle har jeg ett håndkle liggende lett tilgjenglig, sminkekostene som skal vaskes og ikke minst en shampoo som er egnet for sminkekoster. 

Skyll sminkekosten i lunkent vann før du tar en liten dråpe shampoo i håndflaten din. For best resultat anbefaler jeg å lage sirkelbevegelser med sminkekosten i håndflaten, før du igjen skyller kosten under lunkent vann. Pass på at du får ut all shampooen før du klemmer ut overflødig vann fra kosten, former den og legger den til tørk. Når du er ferdig kan du legge sminkekostene på et håndkle, eller du kan stille de opp mot veggen med børsten ned slik at vannet renner fortere ut. 

Ikke glem at sminkekostene trenger et par timer å tørke på, og derfor kan det være lurt å gjøre dette på en søndag dersom du ikke har noen planer for dagen.

Månedens favoritter

Reklamebasert innlegg

Nå som september er rett rundt hjørnet er det på tide å vise dere mine favoritter fra august. Denne gangen er det en god blanding av alt, og ikke bare skjønnhetsprodukter. 

 

Stripete t-skjorte er og kommer alltid til å være min favoritt! Jeg elsker alt som er stripete, og nesten halvparten av klærne mine i walk-in garderoben består av striper. Love it! 

Invisibobble - disse hårstrikkene har jeg blitt helt avhengig av. De sliter ikke på håret i det hele tatt, i tillegg til det så etterlater de heller ikke merke i håret etter du har brukt dem. Mer om invisibobble kan du lese om - HER. Anbefales på det varmeste til dere som bruker hårstrikk ofte!

En annen favoritt denne måneden er Complexion rescue fra bareMinerals. Det er en fuktighetskrem med foundationeffekt - altså en kombinasjon av en BB, CC og en farget dagkrem. Den gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker naturlig - i tillegg til det så har den SPF 30! For best resultat vil jeg anbefale å bruke sminkekosten som hører til - Smoothing face brush. Complexion resue finner dere - HER, og sminkekosten finner dere - HER.

Daniel Wellington klokken min har jeg hatt i mange år, og den er fortsatt en av mine favoritter. Den passer til alt, og kan gjøre så mye mer med ett helt basic antrekk! Direktelink til klokken finner dere - HER.

AquaDerma ansiktsservietter har jeg begynte å bruke den siste tiden. Før jeg byttet over til dette merket brukte jeg ansiktsserviettene fra simple og nivea, men etter at jeg leste en artikkel om sminkeservietter på VG var ikke valget om å bytte merke vanskelig. Jeg er kjempefornøyd med ansiktsserviettene fra AquaDerma, og merker at huden ikke blir like rød og tørr etter at jeg har fjernet sminken. Disse får du kjøpt hos blant annet Cubus. 
 Pedag Magic white - dette er en helt fantastisk skokrem som passer perfekt til hvite sneakers. Magic white er et must for meg ettersom jeg nesten bare har hvite sko, og det er ikke alltid like lett å holde de like hvite og fine! Da er det veldig greit å gå over med denne kremen for å gjennopprette de hvite skoene. Pedag magic white kjøpte jeg hos Urban.

Hva er dine favoritter fra august ? 

Wednesday moodboard

- Pictures from Pinterest - 

Siden jeg ikke rekker å poste antrekksbilder til dere før jeg drar avgårde på jobb, får dere heller kose dere med en dose inspirasjon som jeg har satt sammen til dere. Denne gangen med hovedfokus på denim og det enkle til hverdagen. I går pakket jeg opp nesten 100 kolli på jobb, og nå som høstnyhetene strømmer inn i butikk er det ekstra vanskelig å ikke la seg friste av alt det fine vi har fått inn! 

Senere i kveld tenkte jeg å vise dere noen produkter som kom i posten - men først av alt, jobb. Ha en fin dag, dere! 

Thursday moodboard- Pictures from Pinterest - 

Selv om denne formiddagen ikke har vært like produktiv som gårsdagen, har jeg likevel fått ordnet litt i leiligheten og virkelig slappet av etter gårsdagens jobbvakt - det er lenge siden jeg har vært så sliten etter en hektisk dag på jobb. I går mottok jeg også noen pakker i posten med litt spennende produkter som jeg tenkte å vise dere, og ettersom jeg har frihelg tenkte jeg å knipse noen bilder til dere i helgen. I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen, hvor du kan vinne en personlig almanakk - husk å melde deg på - HERHva synes dere om dagens moodboard ? 

Juni favoritter

Ettersom vi snart er halvveis i måneden tenkte jeg at det ville passe bra å vise dere mine favoritter fra Juni. Sebastian Thickefy foam er et fantastisk hårskum som faktisk gir volum til håret uten å tyngde det! Hårskummet bruker jeg nesten hver gang jeg vasker håret, og er uten tvil min favoritt - anbefales på det varmeste! 

- Svart neglelakk fra Essie har vært en favoritt lenge, og det er denne fargen jeg bruker aller mest! -

- Ettersom jeg ofte velger å bytte mellom svart og hvit neglelakk er det veldig greit å ha en neglelakkfjerner som fjerner lakken på 1-2-3. Da er neglelakkfjernere som denne helt perfekt! Det eneste man trenger å gjøre er å duppe fingeren ned i "boksen", vri, og så er lakken fjernet! Så enkelt kan det være, i stedet for å sitte med bomullspads og flytende neglelakkfjerner. Neglelakkfjerneren får dere kjøpt hos Bik Bok til 49,- - 

- Disse svarte veskene er perfekte å ha med seg når man er ute å reiser! I den støste vesken bruker jeg å ha sminkekoster, pudder og rouge i. Mens den mellomste passer perfekt til å ha øyenskygger i, mascara, q-tips, etc. Disse veskene får man kjøpt som en tre-pakning hos Bik Bok til kun 99,- - 

- Tangle teezer har vært en favoritt så lenge jeg kan huske. Den grer ut floker enkelt og lett, uten at det skader eller sliter på håret. -  Har dere noen favoritter fra Juni ? 

Wednesday moodboard

Pics from Pinterest 


God morgen! Vi har allerede kommet halvveis i uken, og for min del skal jeg snart på jobb. Denne uken skal jeg jobbe hver dag, men forhåpentligvis får jeg tid til å forhåndsskrive noen innlegg til dere. I dag tenkte jeg også å dra innom kremmerhuset for å se på noen pynteputer i lammeskinn som jeg har sett meg ut! De hadde passet perfekt til å ha i sofakroken, så jeg får krysse fingrene for at de har flere igjen. Ha en fin onsdag, alle sammen! 

 

L'USINE

Annonsebasert innlegg

I det siste har jeg fått testet ut noen fantastiske produkter fra L'Usine, og i denne serien får du kjøpt alt fra shampoo og balsam, til body lotion og håndsåpe. Du kan med andre ord pynte hjemmet med noen stilrene håndsåper og badeprodukter til en rimelig pris. L'Usine får man blant annet kjøpt hos ulike dagligvarebutikker, og prisen ligger på rundt 49,-. 

L'Usine Handsoap Antibacterial er min favoritt! Denne håndsåpen med antibac passer perfekt til å ha på kjøkkenet, den har en nydelig duft av sitrongress og er beriket med mynteekstrakter. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene effektivt uten å tørke dem ut! 

L'Usine Handsoap har jeg stående på badet. Dette er en håndsåpe som rengjør hendene, og som virker fuktighetsgivende på huden. Den inneholder vitamin E, og har en duft av verbena. 

L'Usine Shampoo er en mild, men effektiv shampoo som gir godt med næring til håret samtidig som den fjerner alle spor av styling produkter. Den inneholder vitamin E og mandeloljeekstrakt. 

L'Usine Conditioner har de samme ingrediensene som shampooen. Dette er en nærende balsam som tilfører fuktighet til håret, og den passer fint til alle hårtyper. Den fungerer veldig godt for tørt hår, og er god å bruke i slitte tupper. 

L'Usine Body lotion er en fuktighetsgivende lotion med nærende Sheasmør som gjør at den fukter dypt og lenge. Den er ikke særlig tykk, så en liten mengde om gangen skal holde lenge. Noe av det beste med denne body lotionen er at huden ikke blir klissete slik som den blir med en rekke andre body lotioner jeg har brukt tidligere - denne trekker seg inn i huden med engang! 

- Har noen av dere prøvd produkter fra L'Usine før ? 

 

Maria Bergheim

Hei! Mitt navn er Maria Bergheim og jeg er en 19 år gammel jente. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote og skjønnhet.


KONTAKT
mariabergheim@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits